UFC

Επέστρεψε στις νίκες ο Evans

Επέστρεψε στις νίκες ο Evans

Νίκη-ανάσα για τον Rashad Evans, που μετά από δύο διαδοχικές ήττες, επικράτησε του Dan Henderson με απόφαση των κριτών στο main event του UFC 161. Δείτε τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς.

Με τους δύο από τους τρεις κριτές να τάσσονται υπέρ του, ο Rashad Evans έφυγε νικητής από το "MTS Centre" στο Ουίνιπεγκ του Καναδά, στο main event του UFC 161 με αντίπαλο τον Dan Henderson.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε ξεκάθαρα στον τελευταίο γύρο, όπου αναμφισβήτητα ο Evans ήταν καλύτερος, αφού ο πρώην light-heavyweight πρωταθλητής κατάφερε μερικά καλά χτυπήματα στον κουρασμένο αντίπαλό του.

" Μόνο τον εαυτό μου μπορώ να κατηγορήσω. Κατέβασα ταχύτητα στον 3ο γύρο", τόνισε ο "Hendo", που για μια ακόμη φορά έχασε οριακά με απόφαση των κριτών.

Πλέον, ο Evans μπαίνει και πάλι στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου, σχεδόν ένα χρόνο μετά την ήττα του από τον Jon Jones, στο UFC 145 τον Απρίλιο του 2012.

Στο co-main event, ο Stipe Miocic πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, ταπεινώνοντας τον Roy Nelson με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Μετά από μία ήττα που είχε διακόψει το σερί 17 νικών του, ο Ryan Jimmo βρήκε στο πρόσωπο του Igor Pokrajac την ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες και τα κατάφερε. Με ομόφωνη απόφαση και αυτός, κέρδισε τους κριτές, αλλά όχι και το κοινό, που περίμενε πιο εντυπωσιακά πράγματα από εκείνον. Μάλιστα, ο Jimmo απολογήθηκε για το φτωχό θέαμα που προσέφερε.

Στο γυναικείο αγώνα της βραδιάς, η Alexis Davis γιόρτασε με νίκη το ντεμπούτο της στο UFC, καθώς με ομόφωνη απόφαση επιβλήθηκε της Rosi Sexton.

Το μοναδικό νοκ-άουτ ήρθε από τον Shawn Jordan, που με TKO στο 0:59 του πρώτου γύρου, εξουδετέρωσε τον καλό του φίλο, Pat Barry, ενώ είχαμε και μόλις ένα submission, με τον James Krause (στο ντεμπούτο του) να επιτυγχάνει choke στο 4:47 του τελευταίου γύρου επί του Sam Stout.

Τέλος, ίσως στον πιο βαρετό αγώνα της βραδιάς, με απόφαση των κριτών, ο Jake Shields επικράτησε του Tyron Woodley.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ