UFC

UFC: Ελληνικής καταγωγής ο επόμενος αντίπαλος για το δίδυμο Μαχάτσεβ - Χαμπίμπ

UFC: Ελληνικής καταγωγής ο επόμενος αντίπαλος για το δίδυμο Μαχάτσεβ - Χαμπίμπ

Αφού πρώτα αναδείχθηκε πρωταθλητής στο UFC, ο Ισλάμ Μαχάτσεφ δεν έχασε την ευκαιρία παρέα με τον μέντορά του Χαμπίπ Νουρμαγκομέντοβ να προκαλέσουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Ο οποίος διαθέτει μάλιστα ελληνικές ρίζες.

Το δίδυμο των Χαμπίπ Νουρμαγκομέντοβ και Ισλάμ Μαχάτσεφ αμέσως μόλις ο δεύτερος έγινε πρωταθλητής του UFC στην lightweight κατηγορία κερδίζοντας με άνεση και στιλ τον Βραζιλιάνο Ολιβέιρα έκανε την πρόκληση στον επόμενο μαχητή. Έναν μαχητή που είναι επίσης πρωταθλητής στη featherweight, μία κατηγορία χαμηλότερα δηλαδή, κάτι που δείχνει τη φιλοδοξία του Μαχάτσεβ να γίνει κάτοχος μιας δεύτερης ζώνης.

Ο μαχητής που προκάλεσαν είναι ο Αλεξάντερ Βολκανόφσκι. Πρόκειται για τον κορυφαίο pound for pound μαχητή αυτή τη στιγμή στο του UFC.

Ο Βολκανόφσκι ζει στην Αυστραλία, είναι εξαιρετικά καλός, αήττητος για αρκετό καιρό και -όπως έχει πει ο ίδιος- ελληνικής καταγωγής. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του είναι από τη Βόρεια Μακεδονία και η μητέρα του Ελληνίδα φέροντας το επίθετο Καλομελίδης.

Κατά σύμπτωση ο Βολκανόφσκι βρισκόταν στο Αμπού Ντάμπι και αμέσως μόλις έγινε η πρόκληση από τους δύο Νταγκεστανούς, μπήκε στο κλουβί και ήρθε τετ α τετ με τον νέο πρωταθλητή. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό, οι δυο τους θα συγκρουστούν στο UFC 282 που θα φιλοξενηθεί Αυστραλία.

TAGS UFC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ