ΚΑΡΑΤΕ

"Χρυσός" ο Τριανταφύλλης στα -67 κιλά

"Χρυσός" ο Τριανταφύλλης στα -67 κιλά

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -67 κιλά, στο καράτε

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 7-4 του Αιγύπτιου Μοστάφα Ελ Σεμπουί, σε ένα πολύ καλό τελικό και έδωσε στη χώρα μας, το 7ο χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Πεσκάρα.
Νωρίτερα, ο Τριανταφύλλης είχε νικήσει στη φάση των "16" τον Σέρβο Βαλεντίν Πόπα με 1-0, στα προημιτελικά τον Αλγερινό Λιές Τιτζανί με 2-1 και στα ημιτελικά τον Ισπανό Μανουέλ Ρασέρο Ρουίθ με 1-0.

Αποκλεισμός για Παπαδοπούλου, Σύλλα, Κοσμίδου

Η Ευδοξία Κοσμίδου έμεινε εκτός μεταλλίων στα -50κ., η οποία αρχικά νίκησε στα προημιτελικά τη Ναταλία Γκαρθία Σουάρεθ (Ισπανία) με 2-1, αλλά στον ημιτελικό γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Γκουλντερέν Τσελίκ (Τουρκία). Είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των ρεπεσάζ, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπιλιάνα Στόγιοβιτς.

Το ίδιο... έργο και από τον Ιωάννη Σύλλα στα -60 κιλά, ο οποίος ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Ιταλό Μικέλε Τζουλιάνι με 5-0 και στον 1ο γύρο των ρεπεσάζ νίκησε τον Χαλίλ Μαρκέσι (Αλβανία) με 4-2, ωστόσο στον τελικό ηττήθηκε με 3-0 από τον Κροάτη Ντανίλ Ντοντζόνι, χάνοντας παράλληλα και το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος, η Ελένη Παπαδοπούλου ηττήθηκε με 1-0 από την Ντιάνα Οκάνοβιτς (Βοσνία), στη φάση των "16" της κατηγορίας των -55 κιλών και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.








TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ