FIGHTSPORTS

Alexander Volkov: Κυρίαρχος στην τιτανομαχία με τον Overeem

Alexander Volkov, left, kicks Derrick Lewis during a heavyweight mixed martial arts bout at UFC 229 in Las Vegas, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/John Locher)
Alexander Volkov, left, kicks Derrick Lewis during a heavyweight mixed martial arts bout at UFC 229 in Las Vegas, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/John Locher) AP

O Alistair Overeem άντεξε μόλις 1,5 γύρο το σφυροκόπημα από τον Alexander Volkov στο UFC Fight Night 184 με τον Ρώσο να μπαίνει σε τροχιά τίτλου.

O Alexander Volkov χρειάστηκε 1,5 γύρο για να ρίξει στο καναβάτσο τον πολύπειρο Alistair Overeem στο UFC Fight Night 184 που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. Ο Ρώσος όποτε πέρναγε χτυπήματα στον Overeem τον πλήγωνε με αποτέλεσμα στα μισά του δεύτερου γύρου ο Ολλανδός να...πέσει.

Ο πρώτος γύρος ήταν αναγνωριστικός, με τον Overeem να έχει κάποιες καλές στιγμές, απειλώντας με overhands. Ο Volkov όμως έμοιαζε τείχος που δεν θα έπεφτε ποτέ. Όταν άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα φάνηκε η διαφορά και η αγωνιστική του φόρμα σε σχέση με τον αντίπαλο.

Ο Overeem έφτασε τους 66 αγώνες MMA, ενώ ο Volkov μετράει δύο σερί νίκες που τον βάζουν σε τροχιά τίτλου. Δείτε το τελείωμα του Volkov.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

KOTS Fighting: Το…μουντιάλ των χούλιγκανς με τους παράνομους αγώνες παίρνει διαστάσεις στην Σουηδία

Photo credits: 2018 AP Photo/John Locher

TAGS FIGHTSPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ