SPORT24

"Μήνυμα η μεταμόρφωση"

"Μήνυμα η μεταμόρφωση"

H συντονίστρια Δωρεών Τεχνών και Πολιτισμού του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, Μίλυ Πασχάλη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Πρωινό στις 8” με τον Αντώνη Κυρίκο. Αναλυτικά οι δηλώσεις της (AUDIO).

Για το Κέντρο Πολιτισμού και το τετραήμερο των εκδηλώσεων: "Ο τόπος αλλάζει, η περιοχή της Καλλιθέας αλλάζει όπως και η Αθήνα. Αυτό τουλάχιστον μας έδειξαν και οι περισσότεροι από 30000 επισκέπτες που βρέθηκαν στο πάρκο τις τελευταίες ημέρες".

Το μήνυμα και αν θα αντέξει αυτό το κόσμημα: "Το μήνυμα είναι η μεταμόρφωση. Η τέχνες, ο αθλητισμός και η εκπαίδευση μπορούν να μας αλλάξουν. Ο κόσμος αγκαλιάζει το κέντρο Πολιτισμού. Κάθε βράδυ που φεύγουμε από κει το πάρκο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό σημαίνει πολλά. Το τετραήμερο θα κλείσει με μία σειρά συναυλιών όπου μεταξύ άλλων θα βρίσκεται και η Ελευθερία Αρβανιτάκη".

Για τον αριθμό των επισκεπτών που μπορεί να φιλοξενήσει: "Όλο το έργο μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 32000 επισκέπτες. Από αύριο εμείς που έχουμε τρέξει για όλο αυτό το τετραήμερο, θα μας λείψει αλλά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την παράδοση του έργου στο ελληνικό κράτος. Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο ν” ανοίξει κι επίσημα τις πόρτες του για όλο τον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ