Τσολιάς Ελληνοφρένειας: "Μας φάγανε, νοσηρό και πολεμικό το κλίμα"

Τσολιάς Ελληνοφρένειας: "Μας φάγανε, νοσηρό και πολεμικό το κλίμα"

Αρκετή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το κόψιμο της Ελληνοφρένειας από τον Alpha. Τι δήλωσε ο Τσολιάς της Ελληνοφρένειας στο "Έθνος", ο οποίος έκανε λόγο για νοσηρό και πολεμικό κλίμα τον τελευταίο καιρό.

Αρκετή κουβέντα γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το κόψιμο της Ελληνοφρένειας από τον Alpha, και λογικό είναι, μιας και αυτό έγινε αιφνιδιαστικά. Η επίσημη αιτιολογία του σταθμού είναι ότι η εκπομπή δεν έφερνε νούμερα. Και, είναι, αλήθεια, ότι η τηλεθέασή της ήταν χαμηλή, σαφώς κάτω από το μέσο όρο του σταθμού.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν ότι οι εκπομπές λίγες φορές κόβονται στη μέση της σεζόν, ακόμη και αν έχουν χαμηλές επιδόσεις. Τις περισσότερες φορές γίνονται προσπάθειες στήριξής τους, με αλλαγής της ώρας ή και της μέρας μετάδοσής τους. Και αν δεν αλλάξει κάτι, τότε κόβονται στο τέλος της σεζόν -δηλαδή, στις αρχές Ιουνίου.

Ο «τσολιάς» της Ελληνοφρένειας δήλωσε στο «Έθνος»: «Μας φάγανε. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας δεν κόβεται, λογοκρίνεται. Δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι. Η σάτιρα είναι ένα είδος από μόνη της -αν βεβαίως θέλεις κι αντέχεις να έχεις μια τέτοια εκπομπή. Κι αν θέλεις να τη διατηρήσεις, ψάχνεις εναλλακτικές: αλλάζεις μέρα και ώρα στην εκπομπή.

Τέλος πάντων θα θεωρούσα τίμιο το «δεν θέλω», όχι αυτό που έγινε. Πάντως εμείς δεν λυπόμαστε καθόλου. Το θεωρούμε παράσημο. Ήταν τόσο νοσηρό και πολεμικό το κλίμα τον τελευταίο καιρό, που σχεδόν ανακουφιστήκαμε. Ξέρουμε άλλωστε ότι η δουλειά μας είναι να ενοχλούμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με συνέπεια. Να το επαναλάβω; Με συνέπεια».

Μάλιστα, επισήμανε το γεγονός ότι τους ανακοινώθηκε το κόψιμο της εκπομπής, αφού είχαν παραδώσει το τελευταίο επεισόδιο. «Μας το ανακοίνωσαν αφότου είχα τελειώσει το μοντάζ και το είχα παραδώσει, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα πούμε κάτι».

Στελέχη του Alpha τονίζουν, πάντως, δεν υπήρξε πολιτικός «δάκτυλος» και σημειώνουν ότι στη σύμβαση υπήρχε όρος που προέβλεπε το κόψιμο της εκπομπής αν επί τρεις διαδοχικές εκπομπές η τηλεθέαση ήταν κάτω από τον μέσο όρο του καναλιού.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24