MEDIA

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τον κρίσιμο αγώνα με τον Ρούνε στο ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Σίνερ στο ATP Finals
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Σίνερ στο ATP Finals © 2023 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) στον δεύτερο αγώνα του στο ATP Finals αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Τρίτης (14/11, όχι πριν τις 15.30) τον Χόλγκερ Ρούνε θέλοντας να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Μετά την ήττα από τον Γιαννίκ Σίνερ στην πρεμιέρα του στο ATP Final, ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο6) είναι ο Χόλγκερ Ρούνε (Νο8), τον οποίο θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τρίτης (14/11, όχι πριν τις 15.30, Cosmote Sport 6 και LIVE από το SPORT24)

Πρόκειται για έναν κρίσιμο αγώνα, αφού τόσο ο Έλληνας τενίστας, όσο κι ο 20χρονος Δανός θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα ημιτελικά, αφού κι ο τελευταίος ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 2-1 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο δεν έχουν άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους πέρα από τη νίκη. Ειδικά ο Τσιτσιπάς ο οποίος την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς κι έχει λιγότερες πιθανότητες νίκης από ότι ο Ρούνε που παίζει απέναντι στον Σίνερ.

Τσιτσιπάς και Ρούνε έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές με τον Δανό να παίρνει τη νίκη και στις δύο. Η τελευταία ήταν στον τελικό της Στοκχόλμης το 2022.

TAGS MEDIA ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ