MEDIA

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τη μάχη του Στέφανου με τον Σίνερ για μία θέση στον τελικό του Μόντε Κάρλο

Τσιτσιπάς: Πού θα δείτε τη μάχη του Στέφανου με τον Σίνερ για μία θέση στον τελικό του Μόντε Κάρλο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει νίκη του στο Australian Open @2024 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ μία θέση στον τελικό του Μόντε Κάρλο. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του σημαντικού αγώνα του Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παλέψει απέναντι στον Γιάνικ Σίνερ για την επιστροφή του στον τελικό του Μόντε Κάρλο μετά το 2022, αλλά και για την επάνοδό του στην κορυφαία 10άδα του κόσμου.

Σε περίπτωση που ο Έλληνας τενίστας, δηλαδή, επικρατήσει του Σίνερ, τότε θα "κλειδώσει" το Νο8 του κόσμου κι από εκεί και πέρα θα έχει τη δυνατότητα, με μια πιθανή κατάκτηση του τίτλου, να ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Σε διαφορετική περίπτωση ο θα παραμένει εκτός Top-10, ωστόσο θα κερδίσει μια θέση και θα βρεθεί στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης από την ερχόμενη Δευτέρα (15/04).

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:30 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6 HD, ενώ μπορείτε επίσης, να το παρακολουθήσετε LIVE από το SPORT24.

Ο Νο12 του κόσμου έχει το πάνω χέρι στις συναντήσεις με τον Γιάνικ Σίνερ (5-3), ωστόσο ο Ιταλός έχει κερδίσει στις δύο τελευταίες που έγιναν το 2023 σε Ρότερνταμ και ATP Finals στη φάση των ομίλων.

TAGS MEDIA ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ