MEDIA

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Πού θα δείτε τον τελικό του Λιγκ Καπ

Ο Γκάλαχερ με τον Χάκπο στο Τσέλσι - Λίβερπουλ
Ο Γκάλαχερ με τον Χάκπο στο Τσέλσι - Λίβερπουλ © 2023 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Τσέλσι και η Λίβερπουλ θα μονομαχήσουν την Κυριακή (25/02) στον τελικό του Λιγκ Καπ για τον πρώτο τίτλο του 2024 στην Αγγλία. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του μεγάλου αγώνα.

Το απόγευμα της Κυριακής (25/02) Τσέλσι και Λίβερπουλ θα αναμετρηθούν στο Γουέμπλεϊ στον σπουδαίο τελικό του Λιγκ Καπ για τον πρώτο τίτλο του 2024 στην Αγγλία.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το Action 24, ενώ μπορείτε επίσης, να το παρακολουθήσετε live από το Match Center του SPORT24.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά στον τελικό του Λιγκ Καπ το 2022, με τους "κόκκινους" του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνουν την Κούπα στη διαδικασία των πέναλτι.

Αμφότερες θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για την κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο έχουν ανάγκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να πάρουν έναν τίτλο σε μία σεζόν, που έχουν μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ δεν συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την άλλη, η πρωτοπόρος στην Premier League Λίβερπουλ παραμένει εντός διεκδίκησης του τροπαίου και στις υπόλοιπες διοργανώσεις (Κύπελλο Αγγλίας και Europa League), ωστόσο θέλει το Λιγκ Καπ για να το αφιερώσει στον Γιούργκεν Κλοπ, που είναι το τελευταίο του παιχνίδι στη διοργάνωση μετά την ανακοίνωσή του ότι θα αποχωρήσει.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Ώρα και κανάλι του μεγάλου τελικού:

  • 17:00 Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τσέλσι - Λίβερπουλ / Action 24
TAGS MEDIA LEAGUE CUP ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ