MEDIA

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Η εβδομάδα "φωτιά" για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Η εβδομάδα "φωτιά" για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

O τηλεοπτικός χάρτης για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ενόψει των αγώνων τους σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Οι μάχες σε Champions League και Europa League, το ντέρμπι "Δικεφάλων" και η εξόρμηση των Πειραιωτών στη Ν. Σμύρνη.

Η "διαβολοβδομάδα" για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ξεκίνησε. Οι τρεις ομάδες συνεχίζουν μόνο με νίκες στη Super League, βρίσκονται στο... πικ της ψυχολογίας τους και έρχονται οι αγώνες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ για το πρωτάθλημα ξεκινούν τα (πολύ) δύσκολα. Όπως έγραψε και ο Τσάρλυ στο σχόλιό του, τελείωσε ο μήνας του μέλιτος και πλέον τα παιχνίδια είναι όλα "φωτιά".

Το Sport24.gr παρουσιάζει τον τηλεοπτικό χάρτη για τους δυο "Δικεφάλους" και τους "ερυθρόλευκους" στους επικείμενους αγώνες τους εκτός συνόρων το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου, αλλά και αμέσως μετά για την 4η αγωνιστική της Super League (23-24/9).

Η Ένωση παίζει την Τετάρτη (19/9, 19:55) με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για να ακολουθήσουν μια ημέρα μετά οι μάχες του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι (20/9. 19:55) στην Τούμπα και του Ολυμπιακού με τη Μπέτις (20/9, 22:00) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Από 'κει και πέρα, λίγες ημέρες μετά επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα. Την Κυριακή (23/9, 20:30), έχουμε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ενώ Δευτέρα (24/9, 19:30) θα παίξει ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ο οποίος παραμένει δίχως νίκη και είναι στριμωγμένος στα σχοινιά.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:

19 Σεπτεμβρίου (19:55): Άγιαξ - ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 2 HD)

20 Σεπτεμβρίου (19:55): ΠΑΟΚ - Τσέλσι (COSMOTE SPORT 2 HD)

20 Σεπτεμβρίου (22:00): Ολυμπιακός - Μπέτις (COSMOTE SPORT 3 HD)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ:

23 Σεπτεμβρίου (20:30): ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Novasports 1HD)

24 Σεπτεμβρίου (19:30): Πανιώνιος - Ολυμπιακός (Novasports 1HD)

Να τονιστεί, δε, πως τα ντέρμπι συνεχίζονται, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται μια εβδομάδα αργότερα τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (30/9, 20:30), ενώ η ΑΕΚ μια ημέρα πριν (29/9, 20:30) κοντράρεται με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα κανάλια γι' αυτά τα ματς που θα μεταδώσει πάντως η NOVA.

Αναλυτικά, πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ