MEDIA

Πού θα δείτε τις μάχες σε Bundesliga και Liga NOS

Πού θα δείτε τις μάχες σε Bundesliga και Liga NOS

Οι γερμανικές και πορτογαλικές μάχες ποδοσφαίρου συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα -μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης σε Bundesliga και Liga NOS, αντίστοιχα- και η COSMOTE TV θα μεταφέρει όλη τη δράση.

Οι γερμανικές και πορτογαλικές μάχες ποδοσφαίρου συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα -μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης σε Bundesliga και Liga NOS, αντίστοιχα- και η COSMOTE TV θα μεταφέρει όλη τη δράση και τις εξελίξεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD.

Στην Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του 8 διαδοχικού τίτλου του πρωταθλήματος, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην επόμενη αναμέτρησή της απέναντι στην Λεβερκούζεν. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/6, στις 16.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 2HD. Την ίδια μέρα στις 16.30, θα δοθεί η σέντρα και για τα παιχνίδια Λειψία-Πάντερμπορν (COSMOTE SPORT 3HD), Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς (COSMOTE SPORT 7HD) και Φορτούνα Ντίσελντορφ-Χόφενχαϊμ (COSMOTE SPORT 8HD), ενώ στις 19.30 η δεύτερη στην κατάταξη Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει τη Χέρτα Βερολίνου, με το ματς να μεταδίδεται από το COSMOTE SPORT 1HD.

Στην Bundesliga 2, η πρωτοπόρος Αρμίνια Μπίλεφελντ θα φιλοξενήσει το Σάββατο 6/6 τη Νυρεμβέργη (14.00, COSMOTE SPORT 3HD), ενώ την Κυριακή 7/6, η δεύτερη στην κατάταξη Στουτγκάρδη θα υποδεχθεί την Όσναρμπικ (14.30, COSMOTE SPORT 7HD).

Η δράση στην Liga NOS συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με την 26 αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 10/6. Η πρωτοπόρος Πόρτο υποδέχεται την Μαριτίμο (23.30, COSMOTE SPORT 7HD) και η δεύτερη στην κατάταξη Μπενφίκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πορτιμονένσε (21.15, COSMOTE SPORT 8HD).

Το τουρνουά τένις LiveScore Cup-Prague 2020 ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Με τη συμμετοχή 6 κορυφαίων παικτριών τένις, όπως της Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης), διεξάγεται έως και το Σάββατο 6/6, στην Πράγα, το φιλικό τουρνουά τένις LiveScore Cup-Prague 2020. Η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση του τουρνουά από την φάση των ομίλων (Πέμπτη 4/6 & Παρασκευή 5/6, στις 16.30 και 19.30) μέχρι τον τελικό του Σαββάτου 6/6 (18.00). Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 9HD.

Νέα επεισόδια για τις εκπομπές Game R1 & Blast from the Past

Την Παρασκευή 5/6, στις 21.00, οι φίλοι των videogames θα συντονιστούν με το COSMOTE SPORT 1HD και το νέο επεισόδιο της εκπομπής Game R1. Αυτή την εβδομάδα, οι οικοδεσπότες της εκπομπής, Παύλος Παπαπαύλου και Κορίνα Ντιλενιάν, θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, τη σημαντική ιστορία της σειράς Xenoblade Chronicles, καθώς και τις καλύτερες στιγμές από το gameplay του πολυ-αναμενόμενου Ghost of Tsushima. Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT HD ξεχωρίζει και το νέο επεισόδιο της εκπομπής Blast from the Past, το οποίο είναι αφιερωμένο στον ιστορικό αγώνα της Formula 1 στη Μόνζα της Ιταλίας το 2006, όπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 7/6, στις 21.00 στο COSMOTE SPORT 1HD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ