SPORTS & GOSSIP

DWTS: Η Μιλλούση αποθεώθηκε από τους κριτές με το απόλυτο 10, παρών ο Πετρούνιας στον τελικό

Η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον καβαλιέρο της στον τελικό του Dancing With The Stars
Η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον καβαλιέρο της στον τελικό του Dancing With The Stars PRINT SCREEN YOUTUBE

Η Βασιλική Μιλλούση εντυπωσίασε με τη χορογραφία της στον τελικό του Dancing With The Stars, αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή, η οποία της χάρισε πέντε δεκάρια, όμως η νικήτρια του φαντασμαγορικού show ήταν η Τζώρτζια Γεωργίου. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έδωσε το παρών στον μεγάλο τελικό.

Μία εντυπωσιακή πορεία στο χορευτικό show του STAR, Dancing With The Stars, κατέγραψε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία ξεδίπλωσε τις χορευτικές της ικανότητες, φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό μαζί με τους άλλους τρεις φιναλίστ: την Τζώρτζια Γεωργίου, τον Σταύρο Βαρθαλίτης και τον Dominik Stars.

Το βράδυ της Παρασκευής (28/1) αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, με τη γνωστή παρουσιάστρια, Τζώρτζια Γεωργίου, να είναι η μεγάλη νικήτρια του φαντασμαγορικού show. Μπορεί βέβαια, η Μιλλούση να μην ήταν αυτή που πήρε το έπαθλο, αλλά ένα είναι δεδομένο: η σπουδαία γυμνάστρια άφησε το σημάδι της στο διαγωνισμό.

Μάλιστα, αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή, η οποία της χάρισε πέντε δεκάρια για την εκπληκτική samba που χόρεψε.

Στο πλατό βρέθηκε φυσικά και ο Λευτέρης Πετρούνιας για να στηρίξει και να θαυμάσει από κοντά την αγαπημένη του. Ακόμη και πίσω από τη μάσκα το χαμόγελο περηφάνιας ήταν ξεκάθαρο.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ