MEDIA

ΠΑΟ στον OTE, κληρώσεις χωρίς κάλυψη και παρασκήνια με τις άδειες

ΠΑΟ στον OTE, κληρώσεις χωρίς κάλυψη και παρασκήνια με τις άδειες

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αποκαλύπτει τη συμφωνία OTE TV – ΠΑΕ ΠΑΟ, τη... λόξα των καναλιών με τα reality, τι γίνεται με τις τηλεοπτικές άδειες και τι χρήματα μπήκαν στο Mega.

Έκλεισε ο ΠΑΟ στον OTE, κληρώσεις χωρίς κάλυψη, Athletics Magazine, χρήματα στο Mega και παρασκήνια με τις άδειες. Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, αποκαλύπτει.

Έκλεισε στον OTE TV ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο Europa League θα μεταδοθούν από τον OTE TV, συμφωνία που δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Και, με τούτο, διαμορφώνεται σιγά σιγά ο χάρτης των μεταδόσεων των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης για όσα είναι εκτός κεντρικής διαχείρισης, μιας και χθες η Nova γνωστοποίησε ότι έκλεισε τα εντός έδρας παιχνίδια των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το αποψινό ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με την Οντ.

ΠΑΟ στον OTE, κληρώσεις χωρίς κάλυψη και παρασκήνια με τις άδειες
INTIME SPORTS

Κληρώσεις χωρίς τηλεοπτική κάλυψη

Ο χάρτης (σε συνέχεια του προηγούμενου) των εντός έδρας αγώνων, έτσι; Διότι για τα εκτός έδρας θα πρέπει να περιμένουμε, κυρίως την αυριανή κλήρωση όπου θα μπουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα. Σημειωτέον ότι οι κληρώσεις δεν μεταδίδονται ούτε από κάποιο ελληνικό κανάλι μα ούτε καν κι από το Eurosport. Συνεπώς, live streaming στο uefa.com…

Eurobasket U19 με Εθνική στο STAR Κεντρικής Ελλάδας

Η Εθνική Νέων Ανδρών ρίχνεται αύριο (15/7) στη μάχη του σχετικού Eurobasket που διεξάγεται στη Χαλκίδα στην προσπάθειά της για επιστροφή στην α’ Κατηγορία, με πρώτο αντίπαλο απέναντι την Ιρλανδία. Ολους αγώνες της ελληνικής ομάδας στην α’ φάση του τουρνουά θα μπορέσετε να τους παρακολουθήσετε από τη συχνότητα του STAR Κεντρικής Ελλάδας και τη webtv του σταθμού (webtv.lamiastar.gr). Το STAR Κεντρικής Ελλάδας υπάρχει και στο «μπουκέτο» του OTE TV. Τους αγώνες της β’ φάσης θα μεταδώσει η ΕΡΤ.

Κυκλοφόρησε…

ΠΑΟ στον OTE, κληρώσεις χωρίς κάλυψη και παρασκήνια με τις άδειες

Απόλυση εν μέσω άδειας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική απόλυση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Τερζή από την εταιρεία «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ», η οποία εκδίδει την ημερήσια εφημερίδα «Μακελειό» του Στέφανου Χίου. Όπως αναφέρεται, « η εξώδικη καταγγελία της σύμβασης του συναδέλφου, απεστάλη στην οικία του, κατά τη διάρκεια της κανονικής αδείας ανάπαυσής του και ενώ ο ίδιος βρισκόταν με την οικογένειά του σε διακοπές». Ο,τι να’ ναι…

Θα γίνει… του reality

Το «X-Factor» ήδη μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ (και αναμένεται να συνεχιστεί και… του χρόνου). Το Star έχει κλείσει, μετά από συμφωνία με εταιρεία, το «Voice» και το «Survivor» και θα μπει στο… παιχνίδι των reality shows από τη νέα σεζόν.

ΠΑΟ στον OTE, κληρώσεις χωρίς κάλυψη και παρασκήνια με τις άδειες

το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών» όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου. Ο νικητής του ελληνικού «Rising Star» θα λάβει δυο έπαθλα: ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Heaven Music αξίας 35.000 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Πόσες άδειες, είπαμε; Και πότε;

Η προκήρυξη του διαγωνισμού κάνει λόγο για τέσσερις άδειες ενημερωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Μάλιστα ήταν να ανακοινωθούν σήμερα τα ονόματα των υποψηφίων που θα περάσουν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών αλλά εντέλει, τούτο, μετατέθηκε για την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουλίου (χωρίς να δοθεί εξήγηση…) ενώ απόψε, μετά το δελτίο του καναλιού, θα εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΚΑΪ δίνοντας συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά. Το timing τούτης δίνει αφορμή για διάφορα σχόλια… Αλλωστε για τον ΣΚΑΪ ακούγεται ότι θα δυσκολευτεί να πάρει άδεια μιας υπάρχει ακόμη ο καταζητούμενος υπόδικος Πέτρος Κυριακίδης στη μετοχική του σύνθεση.

Και, μέσα σε όλα, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι οι τηλεοπτικές άδειες που θα δοθούν θα είναι τελικά… επτά, δίνοντας και σχετικές λεπτομέρειες για το πως αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί ενώ σήμερα στα «Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος έγραψε ότι στη λίστα των τελικών διεκδικητών δεν θα υπάρχει κανάλι
« από τα μεγαλύτερα που λειτουργούν (ή υπολειτουργούν), κάτι που θα ανακουφίσει την κυβέρνηση από την ενοχλητική αντιπολίτευση που της ασκεί».

Για προϊσταμένη η Αννα Μπάστα

Μία από τις έντεκα υποψηφιότητες για πανελλαδική άδεια (που έγιναν δέκα, μετά την απόρριψη του ART TV) ήταν και η Dimera Media Investments Limited, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Και, όπως διαρρέεται από όσους είδαν τον φάκελο αδειοδότησης, υπάρχουν και αρκετά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που προορίζονται για το τηλεοπτικό κανάλι του Σαββίδη. Για προϊσταμένη του αθλητικού ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει η Αννα Μπάστα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα του κ. Καμμένου στο ΥΕΘΑ και υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α' Αθήνας.

Μπήκαν χρήματα στο Mega

Μικρή «ανάσα» στους εργαζομένους του Mega καθώς νωρίτερα ενημερώθηκαν ότι «σήμερα καταβάλλεται η εξόφληση Απριλίου. Τα ποσά θα εμφανισθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας την Παρασκευή 15 Ιουλίου». Η ανακοίνωση αφορά τους μόνιμους υπαλλήλους και όχι τους συνεργάτες με μπλοκάκια και τους υψηλόμισθους με τιμολόγ

Τρίμηνη παράταση για την απευθείας τιμολόγηση

Νέα αναβολή κατά τρεις μήνες (από 1 Οκτωβρίου αντί για 2 Ιουλίου) για την έναρξη ισχύος της απευθείας τιμολόγησης των διαφημιζόμενων από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στο σχέδιο νόμου με τίτλο: «Πλαίσιο για την ασφάλεια στις υπεράκτιες εργασίες έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, ενσωμάτωση της οδηγίας 2013/30/ΕΕ, τροποποίηση του π.δ. 148/2009 και άλλες διατάξεις». Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση που κατατέθηκε στη Βουλή, οι προθεσμίες έχουν αποδειχθεί ασφυκτικές για τις επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον διαφημιστικό τομέα. Προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή προσαρμογή του επιχειρηματικού κόσμου στις νέες υποχρεώσεις, παρατείνεται η απευθείας τιμολόγηση των διαφημιζόμενων για χρονικό διάστημα τριών μηνών, έως την 1η Οκτωβρίου 2016, ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής των διαφημιστικών επιχειρήσεων στις νέες ρυθμίσεις.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ