MEDIA

Μπριζ - Φιορεντίνα: Πού θα δείτε τον ημιτελικό του Conference League με φόντο τον τελικό στην OPAP Arena

Fiorentina's Andrea Belotti runs during the Europa Conference League quarter final first leg soccer match between Viktoria Plzen and Fiorentina at the Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Fiorentina's Andrea Belotti runs during the Europa Conference League quarter final first leg soccer match between Viktoria Plzen and Fiorentina at the Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, April 11, 2024. (AP Photo/Petr David Josek) @2024 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Η Μπριζ υποδέχεται την Φιορεντίνα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League, στη ρεβάνς της νίκης των Ιταλών με 3-2, και όποια ομάδα περάσει θα βρεθεί στον τελικό στην OPAP Arena.

Το βράδυ της Τετάρτης (08/05, 19:45) στο Βέλγιο η Μπριζ υποδέχεται την Φιορεντίνα με φόντο το πρώτο από τα δύο εισιτήρια του τελικού του Conference League που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena και με τον Ολυμπιακό να έχει φιλοδοξίες να είναι και αυτός εκεί μετά τη νίκη του επί της Άστον Βίλα με 4-2.

Στην Ιταλία η Φιορεντίνα είχε κερδίσει με 3-2 και οι Βέλγοι έχουν δύσκολο έργο για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να βρεθούν στον τελικό.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT2HD, ενώ φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξή της απο το Matchcenter του SPORT24.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

TAGS MEDIA CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ