Κίνηση Σαββίδη κατά Μαρινάκη για ΔΟΛ

Τι υποστηρίζει η Dimera Media, τι απαντά η Alter Ego για τον πλειστηριασμό του ΔΟΛ. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Σε παρέμβαση ενόψει της εκδίκασης της ανακήρυξης ως πλειοδότη της περιουσίας του ΔΟΛ της εταιρείας συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, Alter Ego, την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουλίου, προχώρησε η εταιρία Dimera Media, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Στην παρέμβαση υποστηρίζεται ότι κακώς πλειστηριάσθηκαν οι μετοχές του Mega, αφού οι τράπεζες μπορούσαν να τις αποκτήσουν και χωρίς πλειστηριασμό, βάσει του νόμου 3301/2004 περί χρηματοοικονομικής ασφάλειας.

Το «Βήμα» σε κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του, κάνει λόγο για ύποπτα παιχνίδια σε βάρος του ΔΟΛ και της ενημέρωσης και υποστηρίζει ότι η εταιρεία του κ. Σαββίδη «προσπαθεί να δημιουργήσει εμπόδια», προβάλλοντας «νομικά αστήρικτα επιχειρήματα», με μόνο σκοπό να καθυστερήσει τη διαδικασία. Ακόμη, επισημαίνει ότι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ απαιτούν να ολοκληρωθεί το συντομότερο αυτή η διαδικασία και να διασφαλιστεί η ιστορική παρακαταθήκη των εντύπων του οργανισμού.

«Aν ο κ.Σαββίδης επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει Μέσα Ενημέρωσης θα μπορούσε να τα διεκδικήσει με μια ανταγωνιστική προσφορά. Δεν το έπραξε για τους δικούς του λόγους και τώρα προσπαθεί, ελπίζουμε ανεπιτυχώς, να δημιουργήσει εμπόδια στην ολοκλήρωση της διαδικασίας» αναφέρεται.

 

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Είναι δίκαιο να γίνει πράξη: 7 επιδόματα που αξίζει κάθε Έλληνας

Οι ευρωβουλευτές έδειξαν το δρόμο. Ήρθε η ώρα να τους ακολουθήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24