MEDIA

Η ΕΡΤ "κυνηγά" συμφωνία με κανάλια σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων

Η ΕΡΤ "κυνηγά" συμφωνία με κανάλια σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων

Η ΕΡΤ στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του προγράμματος του ΕRΤ Sports βρίσκεται σε επαφές με κορυφαίους συλλόγους όπως η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν για να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής των καναλιών τους.

Εκτός από τα δικαιώματα των εγχώριων πρωταθλημάτων που ήδη έχει αποκτήσει η ΕΡΤ και στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του προγράμματος του ERT Sports το οποίο αναμένεται να βγει στον αέρα σύντομα, στην Αγία Παρασκευή προσπαθούν να δυναμώσουν κι άλλο το αθλητικό περιεχόμενό τους.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΕΡΤ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους για να μπορέσει να προβάλει το περιεχόμενο των καναλιών τους.

Αγώνες πρωταθλήματος προφανώς δεν θα μπορεί να δείξει μια εφόσον τα δικαιώματα ανήκουν αλλού, αλλά μπορεί να παρουσιάζει όλα τα άλλα: αφιερώματα, ντοκιμαντέρ, ποδοσφαιριστές, παλιούς αγώνες κτλ. Ήδη έχουν γίνει γνωστές αρκετές από τις ομάδες με τις οποίες υπάρχουν επαφές. Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα, την Μπάγερν, την Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και άλλες σπουδαίες ομάδες.

Αν κλείσει αυτή η συμφωνία σίγουρα δυναμώνει και άλλο το πρόγραμμα του αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ το οποίο να υπενθυμίσουμε πως θα προβάλει τους εντός έδρας αγώνες επτά ομάδων της Super League, έντεκα εκ των δεκατεσσάρων της Basket League καθώς και τα πρωταθλήματα βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ