MEDIA

Εθνική Πόλο Ανδρών: Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό, πού θα δείτε τον αγώνα με την Ουγγαρία

Εθνική Πόλο Ανδρών: Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό, πού θα δείτε τον αγώνα με την Ουγγαρία
ANIKO KOVACS/WORLD AQUATICS

Η Ελλάδα ρίχνεται την Πέμπτη (4/1) στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και κάνει πρεμιέρα απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ουγγαρία. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι.

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη (4/1) η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται από τις 4 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 του μήνα στην πρωτεύουσα της Κροατία, Ζάγκρεμπ.

Η Ελλάδα, που βρίσκεται στον 2ο όμιλο με Ουγγαρία, Ιταλία και Γεωργία, αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 την παγκόσμια πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ουγγαρία, σε μία επανάληψη του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα το 2023.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης LIVE από το SPORT24.

Θυμίζουμε ότι η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους εξής 15 πολίστες: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Αλαφραγκής

Πού θα δείτε τον αγώνα

  • 20:00 Ουγγαρία - Ελλάδα / ΕΡΤ3
TAGS MEDIA ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ