PREMIER LEAGUE

Αυτοί είναι οι Top-5 αγώνες που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις Δεκέμβριο - Ιανουάριο

Ο Βέλεθ με τον Τόμας στο ΠΑΟΚ - Άρης
Ο Βέλεθ με τον Τόμας στο ΠΑΟΚ - Άρης ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ψάχνεις τι θα δεις τώρα στις γιορτές; Η Nova έχει φροντίσει για σένα. Αυτοί είναι οι Top 5 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ποδόσφαιρο και μπάσκετ που δεν πρέπει να χάσεις.

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα κι εσύ κάνεις λάθος αν νομίζεις πως η αθλητική δράση θα σταματήσει. Όχι, μόνο έχεις τι να δεις, αλλά συγκεντρώσαμε για σένα τους κορυφαίους πέντε αγώνες που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Με ντέρμπι σε Premier League, La Liga, Stoiximan Super League, αλλά και τα μεγάλα εκτός έδρας ματς στη EuroLeague του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται να ψάχνεις τι θα δεις, αλλά ούτε και να ανησυχείς πού και πώς θα τα παρακολουθήσεις.

Γιατί έχει φροντίσει για σένα η Nova, η οποία κάνει δώρο σε όλους την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της EON. Εσύ θα το χάσεις;

Αυτοί είναι οι Top 5 αγώνες του Δεκεμβρίου αλλά και Ιανουαρίου

  • La Liga - εξ αναβολής ντέρμπι 4η αγωνιστική: Ατλέτικο - Σεβίλλη
  • Premier League - 18η αγωνιστική: Λίβερπουλ - Άρσεναλ
  • Stoiximan Super League - 17η αγωνιστική: Άρης - ΠΑΟΚ
  • EuroLeague - 15η αγωνιστική: Μονακό - Παναθηναϊκός AKTOR
  • EuroLeague - 20η αγωνιστική: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, όλη η Ελλάδα θα βλέπει EON! Κι αυτό χάρη στη Nova που έχει ένα μοναδικό δώρο για όλους και προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της EON έως τις 10 Ιανουαρίου.

Τι σημαίνει αυτό;

  • Οι χρήστες που έχουν EON, αλλά δεν έχουν το πλήρες περιεχόμενο (δεν έχουν πρόσβαση στα αθλητικά) αλλά έχουν διαθέσιμο περιεχόμενο που περιλαμβάνει ταινίες/σειρές/παιδικά/ντοκιμαντέρ κλπ.
  • Όσοι δεν έχουν καθόλου EON θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο

Και φυσικά χωρίς καμία δέσμευση!

Ακολούθησε τα τρία απλά βήματα

Μπες στο eon.nova.gr

  1. Συμπληρώνεις τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σου
  2. Λαμβάνεις άμεσα στο κινητό και το email που δήλωσες στη φόρμα τα στοιχεία σύνδεσης
  3. Ξεκινάς να απολαμβάνεις τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σου ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone (αναλυτικές οδηγίες ανά τύπο συσκευής θα βρεις κατά την εγγραφή)
TAGS PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE LA LIGA EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΟΝΑΚΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ