MEDIA

Άνοιξαν οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

Άνοιξαν οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

Η καρδιά της αγωνιστικής ποδηλασίας δρόμου χτυπάει στην Ελλάδα από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024, με την κορυφαία διοργάνωση ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του πλανήτη.

Η καρδιά της αγωνιστικής ποδηλασίας δρόμου χτυπάει στην Ελλάδα από τις 15 έως τις 19 Μαΐου 2024, με την κορυφαία διοργάνωση ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του πλανήτη, καθώς είκοσι ομάδες από όλο τον κόσμο με 120 αθλητές, ανάμεσά τους και οι Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Κύπρου, θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της κορυφής.

Όλες οι διαδρομές του αγώνα, τα περάσματα, η φόρμα Εθελοντή και οι αγωνιστικές πληροφορίες των ομάδων στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα https://www.hellas-tour.gr

Η Cycling Greece είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το άνοιγμα των δημοσιογραφικών διαπιστεύσεων για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας.

Όσοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν όλη τη διοργάνωση ή μέρος αυτής, είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματα τους στο [email protected] έως τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024.

Μέσω της ηλεκτρονικής τους επικοινωνίας θα σταλούν και πληροφορίες για την παραλαβή των διαπιστεύσεών τους.

Κάθε δημοσιογράφος ή τεχνικός τύπου που θα αιτείται διαπίστευσης, θα πρέπει να επισυνάψει στο σχετικό e-mail φωτογραφία ταυτότητας ΠΣΑΤ ή δημοσιογραφικής ένωσης (ΕΣΗΕΑ) ή βεβαίωση του Μέσου που εκπροσωπεί.

Για την παραλαβή της διαπίστευσης, αλλά και για την γενικότερη ενημέρωση θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της συγκεκριμένης ταυτότητας/βεβαίωσης.

Οι προϋποθέσεις και οι όροι παρακολούθησης και κάλυψης της διοργάνωσης θα σας σταλούν μετά την έγκριση του αιτήματος.

TAGS MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ