ΓΕΝΙΚΑ

Βεζένκοφ: "Σταθερότητα, δουλειά και τίτλοι!"

Βεζένκοφ: "Σταθερότητα, δουλειά και τίτλοι!"

Τους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανέλυσε μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της bwin, ο Σάσα Βεζένκοφ, παραλαμβάνοντας το βραβείο του bwin MVP για τα κατορθώματα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2021-22.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη EuroLeague, αλλά και τη Basket League άρχισε! Το EuroBasket αποτελεί μια γλυκόπικρη ανάμνηση για τους διεθνείς του Ολυμπιακού, που πάτησαν ξανά το παρκέ του ΣΕΦ, ιδρώνοντας την «ερυθρόλευκη» φανέλα και «χτίζοντας» την ομάδα για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται! Για τον Σάσα Βεζένκοφ, η επιστροφή στις προπονήσεις συνοδεύθηκε με… βραβείο. Αυτό του bwin MVP της σεζόν 2021-22.

Τα στατιστικά του εντός κι εκτός συνόρων πήραν… φωτιά! Ο παίκτης του Ολυμπιακού, αποτέλεσε ένα από τα πλέον κυριαρχικά «τεσσάρια» των ευρωπαϊκών παρκέ. Αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της EuroLeague και της Basket League, στην οποία απέσπασε και τον τίτλο του MVP!

Μια εντυπωσιακή σεζόν, στην οποία πέτυχε προσωπικούς στόχους, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στην ολική επαναφορά των Πειραιωτών στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αλλά και με τη συμμετοχή στο Final4 της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης.

O Βούλγαρος φόργουορντ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της bwin, για τη στήριξη που είχε από τον Ολυμπιακό, την σταθερότητα που επιθυμεί και τη φετινή σεζόν, ώστε να βοηθήσει στην κατάκτηση των τίτλων! «Να έχουμε υγεία και θα δίνω το 100% για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους μας», τόνισε ο ίδιος.

Οι περσινοί αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Στη regular season της EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 13,7 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ, 1,0 κλέψιμο και 17,8 βαθμούς στο PIR. Το σουτ; Το μεγάλο του… όπλο. Οι αριθμοί άλλωστε είναι ξεκάθαροι! Είχε κατά μέσο όρο 67% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα και 84% στις βολές.

Ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε και στη σταθερότητα ενόψει της νέας σεζόν, την οποία και χαρακτηρίζει βασικό εργαλείο για την κατάκτηση των στόχων. «Η σταθερότητα δουλεύεται και είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους».

Ο Σάσα Βεζένκοφ έζησε την απόλυτη εμπειρία του EuroBasket, είχε σπουδαίες παραστάσεις και αριθμούς που εντυπωσίασαν. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε κατά μέσο όρο 37,1 λεπτά ανά αγώνα, 26,8 πόντους, 12,2 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και το συγκλονιστικό 31,2 στην αξιολόγηση.

Κι όλα αυτά στην πρώτη του συμμετοχή, σε μία πολύ υψηλών απαιτήσεων διοργάνωση. «Μου έκανε καλό που παίξαμε σε τόσο δυνατές ομάδες και κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία», υποστήριξε στην κάμερα της bwin.

Δείτε τo βίντεο:

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ