MARKET

Τριχόπτωση; Η Seneca Medical Group έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα

Τριχόπτωση; Η Seneca Medical Group έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα

Έχεις παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σου αρχίζουν να αραιώνουν; Η τριχόπτωση έχει γίνει πιο έντονη; Σκέφτεσαι τη μεταμόσχευση μαλλιών, αλλά κάτι σε σταματά; Μήπως οφείλεται στο ότι δεν είσαι σωστά ενημερωμένος; Στο σημείο αυτό έρχεται το Seneca Medical Group να δώσει λύση στο πρόβλημά σου.

Τόσο η τριχόπτωση, όσο και η αραίωση μαλλιών ταλαιπωρεί ολοένα και περισσότερους άντρες, αλλά και γυναίκες στις μέρες μας. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι, ένας άλλος τομέας που επηρεάζεται άμεσα είναι και ο ψυχολογικός, με πολλούς να μην μπορούν να συμβιβαστούν με την απώλεια των μαλλιών τους.

Τα πράγματα ωστόσο, δεν είναι "τόσο άσχημα". Αυτό που χρειάζεται όμως, είναι σωστή ενημέρωση και γνώση επί του θέματος. Δεν είναι λίγες οι διαφημίσεις που δημιουργούν μάταιες ελπίδες για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Λυπάμαι, που θα σε στενοχωρήσουμε, αλλά κανένα σαμπουάν δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημά σου.

Αντίθετα, σύμμαχός σου είναι η κλινική, που αλλάζει τα δεδομένα στη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ευρώπη. Ο λόγος για το Seneca Medical Group, η οποία με 35 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας, αποτελεί πρότυπο στο χώρο αυτό.

Οι κλινικές του Seneca Medical Group είναι εδώ για να βελτιώσουν οριστικά την ποσότητα της τρίχας των μαλλιών σου. Με εκτεταμένη έρευνα, μεθοδευμένη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία κατέχει την πρώτη θέση σε καινοτομίες και πρακτικές του κλάδου, με τον όμιλο να έχει επενδύσει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πρωτοποριακές θεραπείες μαλλιών με σκοπό την οριστική λύση του προβλήματος της τριχόπτωσης σε όλες τις πάσχουσες περιοχές, από το κεφάλι μέχρι το σώμα.

Τριχόπτωση; Το Seneca Medical Group έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα

Τριχόπτωση; Η Seneca Medical Group έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το Seneca Medical Group:

Πρωτοποριακή μη επεμβατική διάγνωση για το πρόβλημα της τριχόπτωσης: Η τεχνολογία ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει την ανάλυση στους βασικούς τομείς για την αξιολόγηση της τριχόπτωσης.

Κατά την επανεξέταση και αξιολόγηση της κάθε θεραπείας που έχει πραγματοποιηθεί, μπορούν να ελεγχθούν και να αξιολογηθούν, η πρόοδος και η αποτελεσματικότητά της, χρησιμοποιώντας το προηγμένο αυτό λογισμικό με πολύ μεγάλη ακρίβεια:

  • Αριθμός τριχών ανά cm2
  • Μέσος αριθμός τριχών ανά τριχοθυλακική μονάδα
  • Μέσο πάχος τριχών
  • Αριθμός τριχοθυλακίων ανά cm2
  • Μεσοθυλακική μέση απόσταση

Απαράμιλλη ποιότητα εικόνας: Διαθέτει το απόλυτο φωτοθάλαμο προηγμένης τεχνολογίας με προσαρμοσμένο φόντο, κυκλική λάμπα LED για ρύθμιση της φωτεινότητας του περιβάλλοντος και δείκτες αποστάσεων, έτσι ώστε η κάθε λήψη να καταγράφει την ίδια ακριβώς εικόνα από την ίδια απόσταση και την ίδια θέση του ασθενούς.

Ψηφιακές φόρμες για Καλύτερη Εμπειρία Ασθενούς: Στη Seneca Medical Group χρησιμοποιείται το πιο προηγμένο διαδικτυακό διαγνωστικό σύστημα χάρη στη χρήση ψηφιακών φορμών ασθενών.

Μεταμόσχευση Μαλλιών Direct FUE: Η μέθοδος Direct FUE στο Seneca Medical Group είναι η εξέλιξη της "παραδοσιακής" FUE. Στην παραδοσιακή τεχνική FUE τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται δημιουργώντας τρύπες-υποδοχές στην λήπτρια περιοχή και τοποθετούνται με λαβίδες, μη επιτρέποντας τον απόλυτο έλεγχο στο χειρισμό, οδηγώντας έτσι σε αφύσικο αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση, στην Direct FUE κάθε τριχοθυλάκιο τοποθετείται ξεχωριστά και άμεσα στην πάσχουσα περιοχή με το Implanter, ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο που επιτρέπει στον γιατρό να ελέγχει το βάθος, την κατεύθυνση και τη γωνία τοποθέτησης του κάθε μοσχεύματος.

Τριχόπτωση; Το Seneca Medical Group έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα

Τα αυστηρά πρωτόκολλα και τα μικρότερα σε διάμετρο εργαλεία της Direct Fue , σέβονται το τριχωτό της κεφαλής και τα τριχοθυλάκια και χαρίζουν ένα πυκνό, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα ορατό σημάδι.

Τριχόπτωση; Η Seneca Medical Group έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα

Με αυτόν τον τρόπο, το Seneca Medical Group εξασφαλίζει 100% φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς τομές και σημάδια στην πάσχουσα περιοχή. Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου στην κλινική, ώστε να λάβεις το εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας… και μας ευχαριστείς αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ