MARKET

Το SPORT24 και τα Lidl πάνε εκδρομή και σε θέλουν στην παρέα τους

Το SPORT24 και τα Lidl πάνε εκδρομή και σε θέλουν στην παρέα τους

Δήλωσε συμμετοχή για να είσαι εσύ ένας από τους 16 τυχερούς αναγνώστες που θα πάνε εκδρομή το ΠΣΚ σε έναν χειμερινό προορισμό έκπληξη παρέα με το team του SPORT24 και τα Lidl.

Το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου το SPORT24 παίρνει την τελευταία βαθιά ανάσα έναν μήνα πριν την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ και το κάνει παρέα με 16 τυχερούς αναγνώστες.

Άλλωστε, για τους δημοσιογράφους του site δεν υπάρχει τίποτε πιο ωραίο από το να έρχονται σε επαφή με τους αναγνώστες. Απόδειξη το event στην Βάρκιζα για τον τελικό του Euro και η περυσινή εξόρμηση στην ορεινή Αχαΐα.

Έτσι, έναν χρόνο μετά την περσινή εκδρομή, το SPORT24 αποφάσισε να το επαναλάβει, γιατί οι εντυπώσεις και οι μνήμες που άφησε η εμπειρία στην Αχαΐα το καθιστούν "αναγκαίο". Αυτή τη φορά θα βάλει πλώρη για έναν χειμερινό προορισμό σε νομό της Πελοποννήσου, ο οποίος όμως είναι έκπληξη και θα τον μάθετε την ημέρα της αναχώρησης.

Το SPORT24 και τα Lidl πάνε εκδρομή και σε θέλουν στην παρέα τους

"Σύμμαχός" μας και στη φετινή εκδρομή θα είναι τα Lidl που θα βρίσκονται μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, από την αρχή μέχρι το τέλος, προσφέροντάς μας το συστατικό εκείνο που είναι απαραίτητο σε κάθε εκδρομή, δηλαδή το φαγητό και τα snacks.

Το SPORT24 και τα Lidl πάνε εκδρομή και σε θέλουν στην παρέα τους

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, γι' αυτό με τα Lidl θα επαναλάβουμε την επιτυχημένη περσινή συνταγή και φέτος, με τη διαφορά ότι σε αυτή θα προστεθεί ένα ακόμη "συστατικό", ένα παιχνίδι έκπληξη!

Θυμηθείτε πώς είχαμε περάσει στην περσινή εκδρομή με τα Lidl.

Στα Lidl μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για ατελείωτο snacking, αλλά και για τις φορές που θα επιλέξεις να οργανώσεις ένα BBQ με premium και απλές επιλογές κρεάτων. Όλα αυτά θα τα έχουμε και στην εκδρομή.

Το SPORT24 και τα Lidl πάνε εκδρομή και σε θέλουν στην παρέα τους

Επίσης, θα παίξουμε και beer pong, αλλά και ένα παιχνίδι by Lidl. Είσαι έτοιμος; Εμείς παρέα με τα Lidl θα διοργανώσουμε μια μοναδική έκπληξη για τους 16 τυχερούς αναγνώστες που θα μας συνοδεύσουν στην εκδρομή, μια έκπληξη η οποία θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο ένα μοναδικό τριήμερο.

Καλή παρέα θα έχουμε, χειμερινό προορισμό θα έχουμε, δραστηριότητες, παιχνίδια, quiz, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, snacks και καλό φαγητό επίσης, θα έχουμε.

Αν θες να γίνεις κι εσύ μέλος της παρέας μας και να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα έρθει με έναν φίλο του στον χειμερινό προορισμό που έχουμε επιλέξει για ένα ΠΣΚ παρέα με το SPORT24, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η κλήρωση και η ενημέρωση των νικητών θα γίνει την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ