MARKET

Το smartwatch της Hublot μεταδίδει live του αγώνες του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ

Το smartwatch της Hublot
Το smartwatch της Hublot

Η Hublot έφτιαξε ένα ειδικό ψηφιακό ρολόι με μια νέα λειτουργία μετάδοσης live των αγώνων του Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 είναι έτοιμο να μεταφέρει την αγωνιστική δράση στο καρπό των φιλάθλων με μία μόλις ματιά.

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή έχει εδώ και λίγες ημέρες ξεκινήσει, με το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ να ανοίγει αυλαία στις 20 Νοεμβρίου δισεκατομμύρια θεατές απ' όλο τον πλανήτη.

Η Hublot για τέταρτη φορά, από το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010, είναι ο επίσημος χρονομέτρης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γεγονός που σημαίνει ότι οι 129 επίσημοι διαιτητές θα χρονομετρήσουν τους 63 συνολικά αγώνες με το νέο Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 στους καρπούς τους.

Το νέο ψηφιακό ρολόι είναι ένα Gen3 μοντέλο στην ομώνυμη συλλογή της Hublot και αποτελεί το Big Bang e με τις υψηλότερες επιδόσεις μέχρι σήμερα, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη και βελτιωμένη οθόνη υψηλής ευκρίνειας.

Πρόκειται για ένα αρκετά στιλάτο smartwatch, με το χρώμα που κυριαρχεί στο λουράκι από καουτσούκ να είναι το βυσσινί, εμπνευσμένο φυσικά, από το χρώμα και της σημαίας της διοργανώτριας χώρας.

Το smartwatch της Hublot
Το smartwatch της Hublot


Ωστόσο, προκειμένου να μην μείνει κανείς ανικανοποίητος η Hublot θα κυκλοφορήσει από ένα χρώμα για κάθε μια από τις 32 συμμετέχουσες χώρες. Στο καντράν είναι εμφανές το λογότυπο του Μουντιάλ, αλλά και μια εσωτερική στεφάνη, στο χρώμα που έχει και το λουράκι, με τις ημερομηνίες όλων των αναμετρήσεων, από τη φάση των ομίλων έως και την μεγάλη στιγμή του τελικού.

Όσον αφορά από εκεί και πέρα τις λειτουργείες του, 15 λεπτά πριν από κάθε αγώνα το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 θα μεταδίδει στον κάτοχό του τις συνθέσεις των ομάδων και τα προφίλ των παικτών, ώστε να μπορεί αυτός που το φοράει να απολαύσει κάθε πληροφορία και λεπτομέρεια με μία απλώς ματιά.

Το smartwatch της Hublot
Το smartwatch της Hublot


Μόλις ο διαιτητής σφυρίξει και το παιχνίδι ξεκινήσει, αυτόματα το ρολόι θα μπει σε "λειτουργεία αγώνα" και θα ενεργοποιήσει την αποκλειστική δυνατότητα "Timeline", καταγράφοντας τις κορυφαίες φάσεις του παιχνιδιού.

Οι εσωτερικές στεφάνες θα δείχνουν το χρόνο που απομένει στο κάθε μέρος, ενώ για κάθε γκολ ή κάρτα, θα εμφανίζεται στην οθόνη ένα animation με το όνομα του παίκτη, το τι συνέβη και στη συνέχεια το συμβάν θα πηγαίνει με ένα σημαδάκι και θα "κάθεται" στο timeline της στεφάνης.

Ο Πελέ με το smartwatch της Hublot
Ο Πελέ με το smartwatch της Hublot


Εάν μάλιστα, ένας αγώνας υπερβεί την κανονική ώρα, η οθόνη του ρολογιού θα μεταβεί αυτόματα σε λειτουργία παράτασης κι εάν το ματς τελικά οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι υπάρχει επίσης, και λειτουργία πέναλτι με πράσινα και κόκκινα σημάδια.

Στο φινάλε του αγώνα θα εμφανίζεται ένα animation, δείχνοντας το τελικό σκορ, ενώ ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ματς να χρησιμοποιεί την κορώνα για να επιστρέφει σε όποιο χρονικό σημείο του ματς επιθυμεί και να διαβάσει τι συνέβη τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με το smartwatch της Hublot
Ο Ζοζέ Μουρίνιο με το smartwatch της Hublot


Την ίδια στιγμή οι προδιαγραφές υλικού του ρολογιού περιλαμβάνουν επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, μικρόφωνο, ηχείο, GPS και παρακολούθηση καρδιακών παλμών.

Το ρολόι συνοδεύεται από μια πλήρη σουίτα προεγκατεστημένων εφαρμογών που επιτρέπουν στον χρήστη να παραμένει συνδεδεμένος και να παρακολουθεί την άσκησή του, καθώς και την υγεία του, χρησιμοποιώντας το ως fitness watch. Είναι επίσης, δυνατή η εγκατάσταση περισσότερων εφαρμογών με τη χρήση του Google Play.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με το smartwatch της Hublot
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με το smartwatch της Hublot


Δεν θα χρειάζεται μάλιστα, να ανησυχήσει ο χρήστης και για τη μπαταρία, αφού κρατά όλη τη μέρα, ενώ χρειάζεται δύο ώρες για πλήρη φόρτιση. Το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε 1.000 μόνο κομμάτια και θα κοστίζει 6.000 ευρώ.

Μπορείς να βρεις διαθέσιμο και να δοκιμάσεις το smartwatch της Hublot στην Hublot Athens Boutique, Σταδίου 3, Αθήνα, 2103317540

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ