STOIXIMAN AEGEANBALL

Το "μυστικό" της επιτυχίας των αθλητών που συμμετείχαν στο Stoiximan AegeanBall Festival

image
Το περίπτερο του Head & Shoulders στο Stoiximan AegeanBall Festival
Το περίπτερο του Head & Shoulders στο Stoiximan AegeanBall Festival H&S

Το Head & Shoulders της P&G, το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, για πρώτη φορά ως Μεγάλος Χορηγός ήταν στο πλευρό των αθλητών και των αθλητριών του Stoiximan AegeanBall Festival 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο, με το κορυφαίο μπασκετικό γεγονός της Ελλάδας να γράφει μια ακόμη "χρυσή" σελίδα στην αθλητική ιστορία της χώρας.

Μεγάλος Χορηγός ήταν το Head & Shoulders της P&G, το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο. Όπως ο πρεσβευτής και εμπνευστής του Stoiximan AegeanBall Festival, Γιώργος Πρίντεζης, έτσι και το H&S όχι μόνο πήρε ενεργό μέρος στο παιχνίδι, αλλά αναδείχθηκε και MVP.

Στιγμιότυπο από το Stoiximan AegeanBall Festival,
Στιγμιότυπο από το Stoiximan AegeanBall Festival, H&S


Χαρίζοντας πραγματικά καθαρά μαλλιά χωρίς πιτυρίδα, έκανε μια εκπληκτική ασίστ σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε όλους τους αθλητές που πάτησαν τα παρκέ της Πλατείας Μιαούλη!

Οι πιο "τολμηροί" λάτρεις του μπάσκετ βέβαια, δεν δίστασαν να παίξουν και στο H&S Basketball Challenge, με τους νικητές να κερδίζουν δύο επίσημες μπάλες της διοργάνωσης υπογεγραμμένες από τον ίδιο τον Πρίντεζη.

Το περίπτερο του Head & Shoulders στο Stoiximan AegeanBall Festival
Το περίπτερο του Head & Shoulders στο Stoiximan AegeanBall Festival H&S

Δεν ήταν όμως οι μόνοι νικητές. Το H&S έστειλε μια υπερτυχερή ομάδα στη Σύρο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, που κληρώθηκε μέσω ενός Instagram διαγωνισμού, για να ζήσει από κοντά τη φοβερή εμπειρία του Stoiximan AegeanBall Festival, παίζοντας απέναντι σε διάσημους αθλητές.

Στιγμιότυπο από το Stoiximan AegeanBall Festival
Στιγμιότυπο από το Stoiximan AegeanBall Festival H&S

Το H&S βέβαια, δεν σταμάτησε εδώ, αλλά μοίρασε και δώρα. Η ομάδα που κατέκτησε τη 2η θέση στη διοργάνωση, καθώς και ο νικητής του διαγωνισμού H&S Shoot All Around κέρδισαν μια ολοκληρωμένη φροντίδα μαλλιών για 1 χρόνο με προϊόντα H&S.

Τώρα όλοι περιμένουμε το Stoiximan AegeanBall Festival 2023 και τίποτα δεν μας σταματά.

Στιγμιότυπο από το Stoiximan AegeanBall Festival
Στιγμιότυπο από το Stoiximan AegeanBall Festival H&S

Όπως τίποτα δεν σταματά και το H&S, το οποίο με τη νέα skincare σειρά, καταπολεμά τη ξηρότητα και προσφέρει θρέψη. Το Head & Shoulders Derma XPro Scalp Care δεν ενυδατώνει απλώς το τριχωτό της κεφαλής, αλλά αναπλάθει το δέρμα και προσφέρει έως και 100% θρέψη χωρίς νιφάδες.

Πρόκειται για μια σειρά που αναπτύχθηκε από experts και είναι δερματολογικά ελεγμένη. Η εξειδικευμένη σύνθεσή της συνδυάζει το κλινικά αποδεδειγμένο ενεργό συστατικό piroctone olamine με φημισμένα συστατικά περιποίησης, όπως εκχύλισμα κάκτου, ενεργή αλόη και βιταμίνη Ε.

Τώρα όντως τίποτα δεν μας σταματά!

TAGS STOIXIMAN AEGEANBALL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ