ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Το Athens Bike Festival άνοιξε τις πύλες του και σε περιμένει με δράσεις και βόλτες στην Αθήνα

Το Athens Bike Festival άνοιξε τις πύλες του και σε περιμένει με δράσεις και βόλτες στην Αθήνα

Το Athens Bike Festival από 12 έως 14 Απρίλη στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ σε καλεί να γίνεις και πάλι παιδί κάνοντας βόλτα με ένα ποδήλατο στους δρόμους της Αθήνας και γνωρίζει στους μικρούς του φίλους όλα όσα πρέπει να ξέρουν για αυτό.

Το Athens Bike Festival γιορτάζει 10 χρόνια ζωής και καλεί όλους τους φίλους του ποδηλάτου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, σε ένα τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο από δράσεις, ποδήλατα, βόλτες, εκδηλώσεις και όσα θέλει να μάθει κανείς για όσα έχουν να κάνουν με αυτά.

Ο κόσμος που θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί, το Σάββατο (12/4) και την Κυριακή (13/4), στην εκδήλωση θα φύγει με το χαμόγελο στα χείλη.

Αν είναι κάποιας ηλικίας δεδομένα θα νιώσει και πάλι… παιδί απ’ όσα θα δει αλλά και απ΄όσα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει. Αν είναι παιδί θα αγαπήσει ακόμα περισσότερο το ποδήλατο και τα όσα μπορεί να του προσφέρει μια βόλτα με αυτό.

Όπως ακριβώς έγινε με όσους βρέθηκαν στο φεστιβάλ την Παρασκευή και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά συλλεκτικά ποδήλατα, σύγχρονα ποδήλατα, ηλεκτρικά ποδήλατα που όλο και περισσότερο μπαίνουν στη ζωή μας και να μοιραστούν το πάθος τους με τους εκθέτες και φυσικά το κοινό, μικρούς και μεγάλους που έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Τα μικρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν με τη χρήση ενός ποδηλάτου, να βγάλουν δίπλωμα ποδηλάτου, να μάθουν πως μπορούν να το οδηγούν σωστά και φυσικά να δουν κάθε είδος εξοπλισμού που υπάρχει και θα κάνει τη βόλτα τους ασφαλέστερη.

Οι μεγαλύτεροι μπορούν να φτιάξουν ένα ποδήλατο αποκλειστικά στα μέτρα τους, να μάθουν τα πάντα για τα ποδήλατα γυμναστικής, για τα ηλεκτρικά, για τον τουρισμό με ποδήλατο που όλο και αναπτύσσεται στην Ελλάδα αλλά και να κάνουν βόλτες σε όλη την Αθήνα με έμπειρους συνοδούς.

Βόλτες που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μπορείς να γνωρίσεις το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και όχι μόνο κάτω από ένα άλλο πρίσμα.

Το Athens Bike Festival γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια ζωής αλλά είναι δεδομένο με την επιτυχία που σημειώνει πως έχει έρθει για να μείνει και να κάνει την Ελλάδα μια χώρα που θα αγαπήσει περισσότερο το ποδήλατο στο μέλλον.

TAGS ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ