MARKET

Το Adidas Adizero Adios Pro Evo 1, ήρθε στην Ελλάδα

Το Adidas Adizero Adios Pro Evo 1, ήρθε στην Ελλάδα

Με βάρος μόλις 138γρ., το καινοτόμο αυτό road- racer μοντέλο είναι κατά 40% πιο ελαφρύ από οποιοδήποτε άλλο running παπούτσι της adidas

Η adidas αποκαλύπτει το νέο αγωνιστικό μοντέλο της με τίτλο ADIZEROAdios ProEvo 1 που ζυγίζει μόλις 138γρ. Είναι το πιο ελαφρύ παπούτσι που έχει λανσάρει το brand μέχρι σήμερα με την πιο εμβληματική τεχνολογία στην κατηγορία των τρεξιματικών μοντέλων.

Όσο πιο ελαφρύ είναι ένα running παπούτσι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η πιθανότητα να επιτευχθεί μεγαλύτερη ταχύτητα. Αυτό το πρωτοποριακό road-racer μοντέλο είναι το πιο ελαφρύ αγωνιστικό παπούτσι στην κατηγορία του για την adidas. Είναι 40% πιο ελαφρύ από οποιοδήποτε άλλο τρεξιματικό παπούτσι που έχει σχεδιαστεί από το brand και είναι ενισχυμένο με την τελευταία τεχνολογία. Το μοντέλο αυτό ήρθε για να αναθεωρήσει την κατηγορία στην οποία ανήκει και να βελτιώσει την εμπειρία των αθλητών στο τρέξιμο συνεισφέροντας στην εξοικονόμηση της ενέργειας τους.

Το ADIZEROAdiosProEvo 1 αποτελεί την επιτομή της εξέλιξης για τη σειρά ADIZERO και διαθέτει μια ανανεωμένη γεωμετρία, με καμπυλωτό σχεδιασμό στο μπροστινό μέρος, που έχει τοποθετηθεί στο 60% του μήκους του παπουτσιού και είναι δοκιμασμένο σε εργαστήριο για μεγαλύτερη δρομική οικονομία. Το παπούτσι έχει ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό, και αποτελείται από ημιδιαφανή και διαφανή υλικά αποτυπώνοντας το πόσο ελαφρύ είναι.

Το Adidas Adizero Adios Pro Evo 1, ήρθε στην Ελλάδα

Στο μοντέλο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί επίσης η πρωτοποριακή τεχνολογία του brand όπως:

  • Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ LIGHTSTRIKEPRO – Η νεότερη εκδοχή του αφρού LIGHTSTRIKEPRO που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, δημιουργήθηκε με μια πρωτοποριακή διαδικασία κατασκευής, η οποία όχι μόνο μειώνει σημαντικά το βάρος, αλλά παρέχει επίσης μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας για τους δρομείς. Παράλληλα, η κατασκευή του παπουτσιού έχει βελτιστοποιηθεί για να μειωθεί το βάρος, αφαιρώντας το sockliner.
  • ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑ + LIGHTWEIGHTUPPER – Η εξωτερικό σόλα διαθέτει μια νέα τεχνολογία αιχμής για βέλτιστη πρόσφυση με σημαντικά χαμηλότερο βάρος. Ένα νέο πανάλαφρο mesh ολοκληρώνει την ελαφριά προσέγγιση ολόκληρου του παπουτσιού.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του σχεδιασμού του συγκεκριμένου παπουτσιού συλλέχθηκαν πληροφορίες από κορυφαίους αθλητές κατά τη διάρκεια προπονήσεων και δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στην Κένυα και στα εργαστήρια της adidas που βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Herzogenaurach της Γερμανίας. Ένας από τους αθλητές ήταν ο απερχόμενος Ολυμπιονίκης και δύο φορές νικητής σε MajorMarathonPeresJepchirchirκαι ο δύο φορές νικητής του MajorMarathonBensonKipruto. Πληροφορίες συγκεντρώθηκαν επίσης από τον Γερμανό Εθνικό πρωταθλητή AmanalPetros και τον περσινό νικητή του Μαραθωνίου του Βερολίνου TigistAssefa.

Στη χώρα μας η πρώτη που δοκίμασε το πρωτοποριακό ADIZEROAdiosProEvo 1 είναι η Μαρία Κάσσου που πρόσφατα εντάχθηκε στην οικογένεια των αθλητών της adidas. Η Κάσσου είναι η κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ κλειστού στίβου στα 3000μ., στην κατηγορία των γυναικών Κ20 και φοιτήτρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Ιατρικής.

Στην ελληνική αγορά, το καινοτόμο αγωνιστικό μοντέλο της adidasADIZEROAdiosProEvo 1 θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο κατάστημα Rundome σε περιορισμένα τεμάχια και οι ενδιαφερόμενοι ακολουθώντας το παρακάτω LINKμπορούν να μπουν στη κλήρωση για να αγοράσουν το δικό τους ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ