ΕΛΛΑΔΑ

Tips για υγιεινά γεύματα με την "σφραγίδα" των super market Μασούτης

Tips για υγιεινά γεύματα με την "σφραγίδα" των super market Μασούτης

Το ολοήμερο αθλητικό event που διοργανώνει το SPORT24 κι ο ANT1 το Σάββατο 20 Απριλίου για όλη την οικογένεια στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, θα περιλαμβάνει εκτός από άφθονο παιχνίδι και tips για υγιεινά γεύματα μέσω live cooking sessions.

Το Σάββατο 20 Απριλίου το SPORT24 κι ο ANT1 διοργανώνουν ένα ολοήμερο αθλητικό event στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, όπου γονείς και παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με επίκεντρο τον αθλητισμό.

Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με παιχνίδια, δραστηριότητες για τους γονείς και πολλές διαδραστικές εμπειρίες με αθλητές και ηθοποιούς σε ένα φοβερό event που δεν πρέπει να χάσεις.

Για να μην λείπεις λοιπόν, από αυτή την εκδήλωση, δήλωσε απλά συμμετοχή και ζήσε μια μοναδική family εμπειρία.

Tips για υγιεινά γεύματα με την "σφραγίδα" των super market Μασούτης

Ως είθισται το παιχνίδι ανοίγει την όρεξη κι όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ενισχύουμε τον οργανισμό μας με τις σωστές τροφές.

Πολλοί είναι οι γονείς δε, που αναζητούν συνεχώς νέες συνταγές για υγιεινά γεύματα για τα παιδιά τους.

Ακριβώς λοιπόν, επειδή η σωστή κι ισορροπημένη διατροφή είναι το παν, τα super market Μασούτης θα προσφέρουν όλα τα προϊόντα που θα χρειαστεί ο σεφ μας για να παρουσιάσει, ζωντανά, σε μικρούς και μεγάλους εύκολες και υγιεινές συνταγές.

Συγκεκριμένα θα προγραμματιστούν τρία διαφορετικά live cooking sessions, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία όλοι οι καλεσμένοι μας να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν από τον σεφ για ό,τι τους απασχολεί γύρω από την προετοιμασία υγιεινών επιλογών για τα παιδιά τους.

Στον χώρο θα υπάρχει ένα spot, όπου όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να εκδώσουν την κάρτα πιστότητας mascard και να επωφεληθούν από τα πολλαπλά προνόμια που παρέχει.

Τέλος, με κάθε έκδοση νέας κάρτας ή την ανανέωση των στοιχείων της ήδη υπάρχουσας, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση όπου 20 τυχεροί κερδίζουν 400 πόντους στην mascard της κατοχής τους.

Tips για υγιεινά γεύματα με την "σφραγίδα" των super market Μασούτης


Τι περιλαμβάνει η μέρα για τα παιδιά

  • Προπονήσεις μπάσκετ για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις τένις για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Κοινές προπονήσεις γονιών και παιδιών, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.
  • Τουρνουά μπάσκετ 2on2, με τις ομάδες να απαρτίζονται από έναν γονιό και ένα παιδί.
  • Δραστηριότητες όπως κηπευτική, παιχνίδι, ανάγνωση βιβλίου και pastry workshop για παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως 7 ετών.
  • Παιχνίδια εξωτερικού χώρου όπως τραμπολίνο, παιχνίδια στόχου, φουσκωτό surf και άλλα.

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις ενώ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και μέχρι 7 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του νηπιαγωγείου. Κάθε παιδί θα μπορεί να συμμετέχει σε 1 προπόνηση αλλά και ελεύθερα σε όλες τις άλλες δραστηριότητες.

Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο να έρθει για να περάσει μια αξέχαστη μέρα στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη με την καλύτερη παρέα, την οικογένειά του.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι ένας/μία από τους τυχερούς που θα έρθουν μαζί με την οικογένεια για να ζήσουν μια μοναδική αθλητική (και όχι μόνο) εμπειρία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ