NFL

The Game: Η επιστροφή της ποδοσφαιρόφιλης σειράς, 3 λόγοι που πρέπει να τη δεις

image
The Game: Η επιστροφή της ποδοσφαιρόφιλης σειράς, 3 λόγοι που πρέπει να τη δεις

Και είναι γεγονός. Η επιστροφή της αμερικανικής σειράς The Game που τόσοι αναμένατε έφτασε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού πάρετε ποπ κορν ή οποιοδήποτε άλλο snack σας αρέσει και καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σας, είναι μία συνδρομή στην COSMOTE TV να σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Η σειρά που καθήλωσε ποδοσφαιρόφιλους και μη επιστρέφει επίσημα στις οθόνες μας έπειτα από έξι χρόνια και πέντε άκρως επιτυχημένες σεζόν και είναι διαθέσιμη για binge-watching στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).

Μία σειρά γεμάτη από χαρακτήρες και ιστορίες που πριν 15 χρόνια η Αμερικανίδα σεναριογράφος, Μάρα Μπροκ Ακίλ, δεν περίμενε ότι θα έβρισκαν απήχηση σε τόσα εκατομμύρια ανθρώπους. Από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του, το "The Game" ήταν μια πρωτοποριακή σειρά που χρησιμοποίησε το χιούμορ, το συναίσθημα και τους αξέχαστους χαρακτήρες για να εξερευνήσει πραγματικά ζητήματα που αφορούν την καταγωγή, το φύλο και φυσικά, το NFL.

Για όσους έχουν κάνει το… λάθος να μην την έχουν παρακολουθήσει ακόμα ότι η spin-off σειρά των Girlfriends παρουσιάζει μια παρέα γυναικών που έχουν σχέσεις με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με τους πρωταγωνιστές να μετακομίζουν από το Σαν Ντιέγκο στο Λας Βέγκας.

Δεν αποτελεί άλλωστε τυχαία τη θρυλική σειρά της δεκαετίας του 2000 και το sitcom που “κρατάει” το ρεκόρ με τους περισσότερους τηλεθεατές σε πρεμιέρα στην ιστορίας της καλωδιακής τηλεόρασης των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν προσέλκυσε 7,7 εκατομμύρια θεατές.

Το SPORT24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζεις τους 3 λόγους που αξίζει να ακυρώσεις μέχρι και έξοδο Σαββάτου για να τη δεις:

1. Το δίλλημα

Η επανάληψη του "The Game" για το 2021 προσφέρει μια σύγχρονη εξέταση της μαύρης κουλτούρας μέσα από το πρίσμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι είναι διάσημοι και πλούσιοι ποδοσφαιριστές και οι σύντροφοί τους, έρχονται αντιμέτωποι με τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ταξική διάκριση, όπως διεκδικούν το δικαίωμά τους στα όνειρα, τη φήμη, το σεβασμό και την αγάπη.

Το ερώτημα που τίθεται στο επίκεντρο είναι κατά πόσο μπορούμε να μπούμε σε ένα παιχνίδι (εντός και εκτός εισαγωγικών), αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε και να ξεχωρίσουμε, χωρίς να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στις αξίες και τη ψυχή μας.

The Game: Η επιστροφή της ποδοσφαιρόφιλης σειράς, 3 λόγοι που πρέπει να τη δεις


2. Η σημερινή πραγματικότητα με μία νέα ματιά

Το ράγκμπι φυσικά και πρωταγωνιστεί στη σειρά, όμως δεν αποτελεί το μοναδικό σημείο αυτής. Υπάρχουν εξίσου σημαντικές και δυνατές ιστορίες: Οι συνδρομητές της COSMOTE TV είναι οι τυχεροί που θα παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παικτών να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα, εντός των γηπέδων.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι σύντροφοί τους εξελίσσουν τα δικά τους ταλέντα στο δικό τους παιχνίδι δύναμης. Από αυτόν για το καλύτερο σχολείο και τον καλύτερο ατζέντη των παιδιών τους, έως τα καλύτερα brands στην ντουλάπα, τα περισσότερα likes στα social media και τη μεγαλύτερη αποθέωση για φιλανθρωπικές ενέργειες, που όπως θα αποδειχθεί έχουν προστεθεί στη λίστα με τα κριτήρια που 'βγάλουν' τον πιο ισχυρό κάθε κοινότητας.

Όπως θα βλέπετε τους πρωταγωνιστές να φλερτάρουν μεταξύ αξιοπρέπειας, αρχών και ορίων και του αποτελέσματος, θα παρακολουθείτε και τη δράση όλων όσων μπαίνουν στον κύκλο τους και συνήθως είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα, για να εξυπηρετήσουν τον όποιο σκοπό των 'φίλων' τους. Προφανώς, γιατί κάτι έχουν να κερδίσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους.

The Game: Η επιστροφή της ποδοσφαιρόφιλης σειράς, 3 λόγοι που πρέπει να τη δεις

3. Η πραγματικότητας της βιομηχανίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Το "The Game" παρουσιάζει με πολύ γλαφυρό τρόπο τη σημερινή βιομηχανία του ποδοσφαίρου, καθώς τις θυσίες και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να γίνει κάποιος επαγγελματίας αθλητής. Το κάθε παιδί που έχει ταλέντο και όνειρα καλείται να βρει το ποσό των 20.000 δολαρίων κάθε χρόνο, που θα του εξασφαλίσει την πρόσβαση στους καλύτερους προπονητές, γυμναστές, διατροφολόγους και μια θέση σε ξεχωριστές ακαδημίες.

Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρει υποτροφία από κολέγιο και να τη χρησιμοποιήσει ως εισιτήριο για τη λίγκα. Ο αριθμός των αθλητών είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος, συγκριτικά με εκείνον των νέων που διεκδικούν μια από τις συγκεκριμένες θέσεις. Για να 'επιβιώσει' κάποιος πρέπει να απαρνηθεί την παιδικότητα του και να μάθει να λειτουργεί ως επαγγελματίας από την αρχή της εφηβείας.

Πρωταγωνιστούν: Adriyan Rae, Wendy Raquel Robinson, Vaughn W. Hebron και Hosea Chanchez.

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ