ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Αν θέλεις δόσεις χωρίς πιστωτική, wallet+

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας EUROKINISSI

Ανησυχείς για τα τέλη κυκλοφορίας 2024 και την εξόφλησή τους; Όχι πια, γιατί με το wallet+ της Hellas Direct μπορείς πλέον να τα πληρώσεις με δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα. Και το καλύτερο; Ακόμα κι άτοκα.

Δεκέμβρης σημαίνει ο τελευταίος μήνας του χρόνου, Χριστούγεννα, γιορτές, φώτα, στολίδια, μουσική, χαρά κι ανεμελιά. Δεκέμβρης όμως, σημαίνει και τέλη κυκλοφορίας.

Ένα καθόλου ευκαταφρόνητο κι ευχάριστο έξοδο που έρχεται ακριβώς στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Γιατί όταν έχουμε γιορτές όλοι νιώθουμε την ανάγκη να το ρίξουμε λίγο έξω, να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους αλλά και - γιατί όχι - στον εαυτό μας.

Να ξοδέψουμε με λίγα λόγια, χρήματα σε πράγματα και εμπειρίες που θα μας κάνουν να χαρούμενους, που μας κάνουν να νιώθουμε πιο ευχάριστα τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η σκέψη και μόνο ότι ίσως να πρέπει να στερηθείς κάτι που θα ήθελες να κάνεις ή να πάρεις για να είσαι "εντάξει" προς τις υποχρεώσεις σου, δεν σου αρέσει. Από την άλλη, φυσικά δεν γίνεται να αφήσεις κι απλήρωτα τα τέλη κυκλοφορίας.

Γι' αυτό είναι όμως, εδώ το wallet+, για να μην ζοριστείς και πιεστείς οικονομικά τις γιορτινές ημέρες ή αφήσεις τις εκκρεμότητές σου για πιο μετά και τρέχεις να τις καλύψεις τη νέα χρονιά.

Με το wallet+ της Hellas Direct, την online πλατφόρμα μέσω της οποίας έχεις τη δυνατότητα να λάβεις χρηματοδότηση για να καλύψεις τα έξοδα του οχήματός σου, μπορείς να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας 2024 σε δόσεις, χωρίς πιστωτική, και με επιτόκιο ακόμα και 0%.

Τι χρειάζεται να κάνεις;

Εύκολα, γρήγορα και online μπορείς να συμπληρώσεις μερικά στοιχεία για το όχημά σου και να υποβάλλεις αίτηση για το ποσό που χρειάζεσαι. Με την έγκριση της αίτησης από τις συνεργαζόμενες τράπεζες, η Hellas Direct καλύπτει τη δαπάνη και εσύ στη συνέχεια την εξοφλείς σε δόσεις.

Για ποσά από 20 έως 500 ευρώ προσφέρεται η υπηρεσία BNPL (BuyNowPayLater) με εξόφληση σε 4 ή 6 δόσεις και 0% επιτόκιο.

Για ποσά από 501 έως 2000 ευρώ παρέχεται δανειοδότηση με εξόφληση σε 6 ή 12 δόσεις και επιτόκιο ανάλογα την τράπεζα που επιλέγει ο οδηγός.

Γιατί να επιλέξεις το wallet+;

Γιατί η Hellas Direct τώρα σε διευκολύνει να ανταποκριθείς σε κάθε ανάγκη που προκύπτει, τη στιγμή που προκύπτει, ούτως ώστε να μπορείς να φροντίσεις το όχημά σου, χωρίς να αγχωθείς και να ζοριστείς.

Παρότι βέβαια, τα τέλη κυκλοφορίας δεν αφορούν έκτακτο έξοδο, είναι μια ανελαστική δαπάνη που έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που "τρέχουν".

Έτσι, έρχεται το wallet+ να καλύψει το ποσό, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να το εξοφλήσεις σε δόσεις, χωρίς να επιβαρύνεις την πιστωτική σου κάρτα.

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BRAND EXPERIENCE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ