MARKET

Η φανέλα και η μπάλα της ΑΕΚ

Η φανέλα και η μπάλα της ΑΕΚ

Οι φιλανθρωπικές δημοπρασίες μέσα από το Sport24.gr συνεχίζονται. Από τις 16.00 έως τις 18.00 για μία υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ της ΑΕΚ, αλλά και μία υπογεγραμμένη φανέλα της Ένωσης!

Οι δημοπρασίες μέσα από το Sport24.gr συνεχίζονται, μετά την πολύ καλή αρχή που έγινε με τα παπούτσια του Μάικ Μπατίστ, την μπάλα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και τη φανέλα του Σωτήρη Κυργιάκου. Η συμμετοχή σας ήταν σημαντική στη διαδικασία και αυτό είναι που μετράει περισσότερο, όταν πρόκειται για ένα καλό σκοπό.

Από τις 18.00 θα δημοπρατηθούν μία υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ της ΑΕΚ και μία υπογεγραμμένη φανέλα της Ένωσης.

Η φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργανώνει το Balux Café the House Project μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους μας, να δείξουμε ότι το μυαλό μας μπορεί να κάνει σκέψεις και πέρα από τα πράγματα που αφορούν τον εαυτό μας.

Σε αυτό το σημείο, το Sport24.gr και ο Όμιλος Παπαθεοχάρης θέλουν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Σωτήρη Κυργιάκο και όλους τους εμπλεκόμενους αθλητές για τη συμβολή τους σε όλη τη διαδικασία και για τα αντικείμενα που προσφέρθηκαν να δωρίσουν, ώστε να πραγματοποιηθεί η δημοπρασία και το Φιλανθρωπικό Bazaar επώνυμων ρούχων που θα γίνει στις 12-13 Φεβρουαρίου στο Balux Café the House Project.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν για κάποιο λόγο, ο πρώτος νικητής δεν εμφανιστεί ή δεν ολοκληρώσει την καταβολή του ποσού 48 ώρες μετά την επικοινωνία με τη διοργανώτρια αρχή, αυτομάτως νικητής θα είναι αυτός με τη 2η μεγαλύτερη προσφορά, ενώ το ίδιο ισχύει και για εκείνον με την τρίτη καλύτερη προσφορά.

Η φανέλα και η μπάλα της ΑΕΚ
Η φανέλα και η μπάλα της ΑΕΚ
Η φανέλα και η μπάλα της ΑΕΚ

Γιατί πρέπει να είσαι ο νικητής...

*Γιατί τα αντικείμενα που δημοπρατούνται, είναι άκρως συλλεκτικά και οι αθλητές τα έχουν δώσει συγκεκριμένα για καλό σκοπό.

*Γιατί είναι ωραίο να βοηθάς, όταν μπορείς.

*Γιατί όταν μεγαλώσεις, θα έχεις μια ανάμνηση από την αγαπημένη σου ομάδα, την οποία θα έχεις κατακτήσει εσύ.

*Γιατί οι ευκαιρίες περνάνε μια φορά από μπροστά μας. Σπανίως και δεύτερη, αλλά γιατί να περιμένεις;

Όσα πρέπει να ξέρετε για το "Φιλανθρωπικό Bazaar επώνυμων ρούχων"

"Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Παπαθεoχάρη σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πραγματοποίηση ενός bazaar ρούχων που θα λάβει χώρα στο “Balux cafe The House Project στα Αστέρια Γλυφάδας στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.

Στη προσπάθεια αυτή θα συνδράμουν παίκτες των ΠΑΕ όσο και των ΚΑΕ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς και παίχτες διεθνούς φήμης (ο Σωτήρης Κυριάκος δίνει τη φανέλα της Liverpοol) προσφέροντας υπογεγραμμένες φανέλες διαφόρων παιχτών καθώς και μπάλες της κάθε ομάδας αντιστοίχως. Βασικό ρόλο στη πραγματοποίηση του event κρατούν πολλές εταιρίες ρούχων και κοσμημάτων προσφέροντας τα προϊόντα τους.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθεί πώς τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, και η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης) προσφέρθηκαν να δώσουν ένα τους ρούχο, μικρόφωνο ή άλλο προσωπικό τους αντικείμενο προς πώληση εις όφελος των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διάφοροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, καθώς επίσης και αστέρια του αθλητικού χώρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ