SHOPPING

T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις T-shirt μπορείς να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που υπάρχουν ήδη και να αποκτήσεις αυτά που θες σε εξαιρετική τιμή.

Ένα από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι δίχως αμφιβολία τα T-shirt. Είναι ο καλύτερος σύντροφός μας σε αυτές τις ζεστές μέρες και σίγουρα εκείνος που μπορεί να μας συνοδέψει σε όλες τις ώρες της μέρας.

Οι εκπτώσεις έρχονται, ωστόσο ήδη με μία έρευνα αγοράς μπορείς να βρεις εξαιρετικές τιμές που θα βολέψουν τόσο το γούστο όσο και την τσέπη σου.

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές. Εμείς σου προτείνουμε επτά τις οποίες μπορείς να δεις ακριβώς από κάτω, ενώ στο τέλος του κειμένου θα βρεις λινκ για να επιλέξεις εκείνη που σε καλύπτει.


T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

The Dudes Comic Αρχική τιμή: €39.99 / Με έκπτωση: €27.99

Νιώσε την απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων με αυτό το ανδρικό T-shirt απο την The Dudes. Κατασκευασμένο από βαμβακερό ύφασμα και μοναδικό design.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

Tommy Jeans Vintage Signature Αρχική τιμή: €46.90 / Με έκπτωση: €37.52

Το βαμμένο ύφασμα και το ξεθωριασμένο λογότυπο στο στήθος δίνουν σε αυτό το βιολογικό βαμβακερό μπλουζάκι μια vintage, και φορεμένη εμφάνιση. Φορέστε το με το αγαπημένο σας τζιν Tommy για ένα casual look.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

Champion Rochester Αρχική τιμή: €35.00 / Με έκπτωση: €18.90

Μάθε για το Champion Rochester Crewneck T-Shirt Ένα ιδιαίτερο κομμάτι από τη συλλογή της Champion Rochester, έρχεται να προσθέσει στυλ στα καθημερινά σου lifestyle looks! Είναι κατασκευασμένο από μαλακό και άνετο ύφασμα που θα προσφέρει μοναδική αίσθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

adidas Originals Classics Αρχική τιμή: €28.00 / Με έκπτωση: €22.40

Κάνε μια ανασκόπηση πίσω στην καρδιά του ιστορικού στυλ. Θα καταλάβεις χάρη στο μεγάλο Trefoil μπροστά στο κέντρο αυτής της μπλούζας adidas Originals. Το μαλακό βαμβάκι την κάνει τόσο άνετη που θα θες να τη φοράς ξανά και ξανά.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

Jordan Sport DNA Αρχική τιμή: €34.99 / Με έκπτωση: €31.49

Ολοκλήρωσε με athleisure στυλ τις lifestyle εμφανίσεις σου, με αυτό το t-shirt από την Jordan! Προσφέρει απόλυτη άνεση χάρη στην κατασκευή του από μαλακό βαμβάκι και διαθέτει ριμπ στρογγυλή λαιμόκοψη για τέλεια εφαρμογή.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ



T-shirt ακόμα και στη μισή τιμή

Nike Sportswear Αρχική τιμή: €29.99 / Με έκπτωση: €26.99

Αυτή η μπλούζα με κοντό μανίκι Nike Sportswear προσφέρει τη νέα εκδοχή ενός αγαπημένου σχεδίου. Είναι κατασκευασμένη από απαλό ύφασμα που είναι εμπνευσμένη από τα παιχνίδια που παίζονται στον δρόμο.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ


Δες εδώ 800 σχέδια σε Tshirt που βρίσκονται σε προσφορά.

TAGS SHOPPING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ