MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Σύγκρουση ΓΙΓΑΝΤΩΝ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Σύγκρουση ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Κουπόνι γεμάτο ντέρμπι! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η πρώτη κίνηση ώστε το κουπόνι να είναι πιο φιλικό προς τους παίκτες, είναι γεγονός από πλευράς του ΟΠΑΠ, ενώ αναμένονται και άλλες κινήσεις στο άμεσο μέλλον, που σκοπό έχουν να αναβαθμίσουν το «Πάμε στοίχημα» και να το κάνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικό.

Από το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας, επτά πρωταθλήματα που μέχρι τώρα ήταν αποδεκτά σε τριάδες, θα μπορούμε να τα συμπεριλαμβάνουμε πια στα δελτία μας σε δυάδες. Πρόκειται για τις Β’ Ιταλίας, Αργεντινή, Χιλή, Βέλγιο, Αυστρία, Μεξικό και Ελβετία.

Με δεδομένο ότι είχαμε ήδη αρκετά μονά αποδεκτά και πολλά ματς σε δυάδες, είναι εμφανές ότι με την κίνηση αυτή, το μεγαλύτερο εύρος του κουπονιού θα είναι πια αποδεκτό σε «ζευγάρια», πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν περισσότερες επιλογές για να φτιάξουν τα δελτία τους, ποντάροντας σε δύο μόνο αγώνες, κάτι που αυξάνει αυτόματα και τις πιθανότητες κέρδους που υπήρχαν μέχρι τώρα με την «αναγκαστική» χρήση τριάδων σε ουκ ολίγα πρωταθλήματα.

Εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον Ιούνιο, στον ΟΠΑΠ επιδίδονται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεκινήσουν έγκαιρα να προσφέρουν στοιχηματισμό και μέσω του διαδικτύου. Η επιλογή του συνεργάτη του ΟΠΑΠ για το διαδίκτυο αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τη διοίκηση του Οργανισμού μέσα στις επόμενες ημέρες. Η δημιουργία πλατφόρμας στο Ιντερνετ θα επιτρέψει στην εταιρεία να παρέχει υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο. Η επέκταση στο διαδίκτυο θα γίνει με την προώθηση της ατομικής προπληρωμένης «κάρτας του παίκτη», η οποία θα διατίθεται από τα πρακτορεία του για όσους επιθυμούν να παίξουν στα παιχνίδια του Οργανισμού από τον υπολογιστή τους.

Για να περάσουμε στη δράση του σαββατοκύριακου, η αλήθεια είναι ότι τα εμπορικά ματς περισσεύουν και μάλιστα την εβδομάδα που κάνει εκκίνηση η Αργεντινή, ενώ μπαίνει εκ νέου στο πρόγραμμα η Β’ Γερμανίας.

Στη Σούπερ Λίγκα, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης δεσπόζουν στην αγωνιστική, με τα συγκεκριμένα ματς να μοιάζουν με… πρόβες τζενεράλε εν όψει των πλέι οφ.

Στη λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Αρσεναλ και οι γηπεδούχοι θέλουν να… ανέβουν στο τρένο του τίτλου, κάτι που θα καταφέρουν μόνο με νίκη, ενώ στη Γαλλία έχουμε σύγκρουση… πλούτου (με άλλα λόγια, Μονακό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν).

«Μάχη» με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται στη γερμανική Μπουντσελίγκα (Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν), ενώ ντέρμπι από τα παλιά έχουμε στην Πριμέρα (Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα).

Στην Πορτογαλία, η Λισσαβώνα χωρίζεται στα δύο για να υποδεχθεί τις Μπενφίκα και Σπόρτινγκ (στο «Λουζ» το ματς), ενώ δύο είναι οι σπουδαίες αναμετρήσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στο σούπερ ντέρμπι της «Αιώνιας Πόλης», της Ρώμης, η Λάτσιο είναι η τυπικά γηπεδούχος στη «μονομαχία» με τη Ρόμα, ενώ η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν στον ιταλικό Νότο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στις επιτυχίες.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ