MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

Πέντε ομάδες με την πλάτη στον τοίχο στη Σούπερ Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 11 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ να προσελκύει τα βλέμματα, όπως και το ματς Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ πέρασαν στην ιστορία και οι συγκινήσεις που μας προσέφεραν είναι ουκ ολίγες. Ωστόσο, η δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα συνεχίζεται και από τη στιγμή που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Η ελληνική Σούπερ Λιγκ συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω του «εκρηκτικού κοκτέιλ» που έχει διαμορφωθεί στην ουρά της βαθμολογίας. Η Βέροια... καίγεται για τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και ίσως επειδή οι Αρκάδες δεν έχουν τόσο υψηλό κίνητρο, οι εταιρίες στοιχηματισμού σπεύδουν να προεξοφλήσουν την ήττα τους. «Πρωτοφανείς αποδόσεις έχουμε και στο Πανιώνιος – Πλατανιάς, όπου η ισοπαλία πληρώνει όσο ένα ακλόνητο φαβορί.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε τη νίκη με τον Εργοτέλη στο 94' και ανέπνευσε, δεν ξέρουμε όμως κατά πόσο μπορεί να ποντάρει σε θετικό αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέναντι στον Ολυμπιακό. Βέβαια, οι πρωταθλητές έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου στην έδρα του ΠΑΟΚ, ενώ στο συγκεκριμένο... γαϊτανάκι μπλέκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τη μεγάλη Τετάρτη υποδέχεται τον ΟΦΗ και ψάχνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Προηγουμένως, όμως, αγωνίζεται στην έδρα της Ξάνθης, η οποία με τη σειρά της βλέπει... κατάφατσα τον υποβιβασμό και θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει (πιθανότατα) από τον οποιονδήποτε κίνδυνο.

Από 'κει και πέρα, ο Ατρόμητος πηγαίνει στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, ενώ ο Αρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με πολλές απουσίες ταξιδεύει στη Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ, ενώ τα Εργοτέλης – Καλλονή και Παναιτωλικός – ΟΦΗ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Πανευρωπαϊκά, το σπουδαιότερο ματς διεξάγεται στο Λίβερπουλ, όπου η τοπική ομάδα περιμένει τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ανφιλντ». Κοινώς, ο νυν πρωτοπόρος αντιμετωπίζει τον εν δυνάμει πρωτοπόρο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «πολίτες» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τους «κόκκινους», αλλά... χρωστούν και δύο ματς. Για να πάρει την ταμπέλα του φαβορί η ομάδα των Στίβεν Τζέραρντ και Λουίς Σουάρες, οφείλει να νικήσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τσέλσι παραμονεύει και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αρκεί να περάσει από την έδρα της επικίνδυνης Σουόνσι.

Στην Αγγλία έχουμε και ημιτελικά στο Κύπελλο, όπου η Γουίγκαν φιλοξενεί την Αρσεναλ και η Χαλ τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ως εκ τούτου, οι «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρυσώσουν το χάπι και να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο, αν και οι εκπλήξεις βρίσκονται στην «ημερήσια διάταξη» στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό του πλανήτη.

Στην ισπανική Πριμέρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, έχει γειτονικό ντέρμπι με τη Χετάφε και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, ενώ οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσει να επουλώσει τις πληγές της στη Γρανάδα. Την Αλμερία υποδέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ