ΓΕΝΙΚΑ

Προθέρμανση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στα Virtuals+ του Pamestoixima.gr

Προθέρμανση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στα Virtuals+ του Pamestoixima.gr

Καθημερινή δράση με αγώνες μπάσκετ και μία νέα προσφορά κάθε εβδομάδα*

Οι εθνικές ομάδες μπάσκετ αναλαμβάνουν δράση αυτή την εβδομάδα. Ολοκληρώνονται οι αγώνες των ομίλων της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Εθνική Ομάδα δίνει το τελευταίο της παιχνίδι την Πέμπτη (20:00), στη Λάρισα, με τη Μεγάλη Βρετανία.

Με νίκη θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης μεταφέρονται στη δεύτερη. Αν κερδίσει επομένως η Εθνική Ομάδα θα ξεκινήσει τον νέο όμιλο με 3 νίκες και 1 ήττα.

Πλήθος αγορών σε παιχνίδια ΝΒΑ

Προθέρμανση για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ προσφέρουν καθημερινά τα Virtuals+ του Pamestoixima.gr με διαρκή ροή εικονικών αγώνων μπάσκετ. Την παράσταση κλέβει το «Last 60 NBA» της Highlight, με πραγματικά στιγμιότυπα από ιστορικούς αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Προσφέρει πλήθος αγορών σε παιχνίδια NBA, αλλά και στα τελευταία 60 δευτερόλεπτα των αγώνων. Επίσης, το «Basketball» της Playtech προσφέρει αγώνες ανά 4 λεπτά με τη συναρπαστική μετάδοση του Ρήγα Δάρδαλη.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους. Μάλιστα, όλο τον Ιούνιο, ισχύει η προωθητική ενέργεια «Power June»* με μία νέα προσφορά κάθε εβδομάδα.

H μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports

Με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά, η Virtual Arena του Pamestoixima.gr, προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει περισσότερα από 40 διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως, Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA last 60.

Τα σύγχρονα γραφικά και οι ρεαλιστικές φάσεις δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

TAGS ΓΕΝΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ