MARKET

Πώς θα εξοικονομήσεις έως 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου

Πώς θα εξοικονομήσεις έως 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου

Στο Pricefox.gr. την καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών αυτοκινήτου οι καταναλωτές μπορούν εύκολα και γρήγορα να συγκρίνουν την αγορά και να αγοράσουν online το πακέτο που τους συμφέρει πραγματικά.

Πριν από λίγο καιρό η γρηγορότερη και πιο εύχρηστη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων στην Ελλάδα, Pricefox.gr γιόρτασε ενα χρόνο λειτουργίας. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη δεκάδων χιλιάδων οδηγών ξεχώρισε μάλιστα με αξιολόγηση 4.8/5 από τους καταναλωτές!

Σύγκρινε και Εξοικονόμησε έως 172€ ετησίως

Η σύγκριση τιμών και καλύψεων από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες επιφέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων. Οι τιμές διαφέρουν από ασφαλιστική σε ασφαλιστική, ακόμη και για το ίδιο ακριβώς πακέτο ασφάλισης. Επίσης η τιμή του ασφαλίστρου επηρεάζεται από μια πληθώρα παραμέτρων. Παράμετροι τιμολόγησης όπως η ηλικία του οδηγού, η διάρκεια ασφάλισης αλλά και τα κυβικά του οχήματος, επηρεάζουν σημαντικά την τιμή των ασφαλίστρων.

Για παράδειγμα κατά πολύ αυξημένα είναι τα ασφάλιστρα που θα πληρώσει ένας νέος οδηγός, σε σχέση με έναν πιο έμπειρο για να ασφαλίσει το όχημα του. Πιο συγκεκριμένα σε έρευνα που πραγματοποίησε το Pricefox, ένας νέος οδηγός που έχει το δίπλωμά του λιγότερο από 1 χρόνο, θα πληρώσει για τα ασφάλιστρά του από 210 - 383€ στην Αθήνα. Συνεπώς ένας νέος οδηγός πληρώνει πολύ περισσότερα, ωστόσο με τη σύγκριση τιμών μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα (έως και 172€ οι διαφορές εντός Αττικής για το ίδιο συμβόλαιο). Αντίστοιχα ένας έμπειρος οδηγός πληρώνει λιγότερα για το ίδιο συμβόλαιο, ωστόσο με τη σύγκριση τιμών μπορεί να εξοικονομήσει έως και 78€ (οι διαφορές εντός Αττικής για το ίδιο συμβόλαιο). Η σύγκριση λοιπόν αποτελεί μονόδρομο.

Αγόρασε σε 2΄ λεπτά χωρίς δικαιολογητικά

Σε χρόνο ρεκόρ 30’’ ένας οδηγός μπορεί να βάλει την πινακίδα του και να πάρει προσφορές για την ασφάλεια αυτοκινήτου του. Μέσα από απλά βήματα ο καταναλωτής βρίσκει την ασφάλεια αυτοκινήτου που τον συμφέρει, από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές.

  • Βάζεις την πινακίδα σου

  • Επιλέγεις πακέτο ασφάλισης (βασικό, πυρός/κλοπής, μικτή)

  • Διαλέγεις πρόσθετες καλύψεις (οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, προσωπικό ατύχημα, νομική προστασία, φυσικά φαινόμενα)

  • Επιλέγεις την διάρκεια του συμβολαίου σου (3μηνη, 6μηνη, 12μηνη)

  • Συγκρίνεις τιμές, καλύψεις και επιπλέον παροχές μεταξύ των οικονομικότερων προσφορών της ασφαλιστικής αγοράς

  • Πληρώνεις με ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων σου με (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά) ακόμη και με 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

  • Έχεις σε 2 λεπτά στο email σου το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα


Νέα Ασφαλιστικά Προϊόντα και Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Το Pricefox.gr, η πιο εύχρηστη και καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφάλειας αυτοκινήτου, επεκτείνεται και προσφέρει ακόμη περισσότερες ασφαλιστικές λύσεις για τους καταναλωτές. Πλέον οι οδηγοί θα μπορούν να ασφαλίσουν εκτός από τα επιβατικά Ι.Χ. και τα επαγγελματικά και τα αγροτικά οχήματά τους.

Η ομάδα του Pricefox συνεχώς βρίσκει τις καλύτερες προσφορές της ασφαλιστικής αγοράς και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν με εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

Οι καταναλωτές ανεξάρτητα από το πακέτο και την διάρκεια ασφάλειας που θα επιλέξουν, μπορούν να προσθέσουν καλύψεις όπως η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία, το προσωπικό ατύχημα και τα φυσικά φαινόμενα. To κόστος των πρόσθετων καλύψεων είναι πολύ μικρό, ενώ το κέρδος που έχουν οι καταναλωτές πολύ μεγάλο!

Για παράδειγμα ένας οδηγός που επιλέγει να αγοράσει ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί με μόλις επιπλέον 3,70€/μήνα να προσθέσει πολύ σημαντικές καλύψεις όπως η οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία και κάλυψη για προσωπικό ατύχημα!

24/7 Πραγματική Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Pricefox προσφέρει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών με φυσική παρουσία 24/7 με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη και πιο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους καταναλωτές. Από την αρχή λειτουργίας της πλατφόρμας το Pricefox έχει επενδύσει στην δημιουργία μιας ομάδας έμπειρων και εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων, με σκοπό να προσφέρει άμεση, εύστοχη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών. Οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι στην διάθεση των καταναλωτών, όχι μόνο κατά την αγορά του συμβολαίου τους αλλά και σε περίπτωση διαχείρισης ζημιάς με το όχημά τους.

To Pricefox κερδίζει μια θέση στις κορυφαίες start up στην Ευρώπη

Πώς θα εξοικονομήσεις έως 40% στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου


Την χρονιά που μας πέρασε το Pricefox.gr έφερε μια σημαντική διάκριση για την νεοφυή επιχειρηματικότητα στην χώρα μας. Η καινοτόμα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων για ασφάλεια αυτοκινήτου, διακρίθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες και κέρδισε μια θέση στις top50 καινοτόμες startup στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ