MARKET

Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Δείτε αναλυτικά τα θέματα στο μάθημα της Έκθεσης. Το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια "ΣΤΟΧΟΣ" και "ΘΕΣΜΟΣ" θα σάς παρουσιάσουν έγκαιρα τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Με χαμόγελα, αλλά και αρκετό άγχος η πρεμιέρα των φετινών Πανελληνίων. Περίπου 103.366 υποψήφιοι διαγωνίζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, μάθημα κοινό για όλες τα Πεδία Προσανατολισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 247 , η επίσημη "πρώτη" των εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση κύλησε ομαλά στα περισσότερα εξεταστικά κέντρα της χώρας, ενώ τα θέματα δόθηκαν στους μαθητές λίγα μόλις λεπτά μετά από τις 09.00. Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε φιλοσοφικό κείμενο του Ευάγγελου Παπανούτσου, με θέμα τη φιλία.

Η διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας είναι 3 ώρες, ενώ ο πρώτος μπορεί να αναχωρήσει από την αίθουσα μία ώρα μετά την παράδοση των θεμάτων.

Στο ίδιο μάθημα αύριο Τρίτη, 17 Μαΐου, θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν με το νέο σύστημα, καθώς και οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ (ομάδα Α') που δίνουν με το παλιό σύστημα.

Το NEWS 247 σε συνεργασία με το φροντιστήριο " ΣΤΟΧΟΣ " σάς παρουσιάζει όλα τα θέματα αλλά και τις απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ