ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βίκος έκλεισε θέση στο SPORTS FAMILY DAY του SPORT24 μαζί με τον ANT1 στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Ο Βίκος έκλεισε θέση στο SPORTS FAMILY DAY του SPORT24 μαζί με τον ANT1 στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Το SPORT24 και ο ANT1 σε περιμένουν το Σάββατο 20 Απριλίου σε ένα ολοήμερο αθλητικό event για όλη την οικογένεια στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος έχουν ήδη κλείσει τη δική τους θέση.

Το Σάββατο 20 Απριλίου το SPORT24 κι ο ANT1 σε περιμένουν στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη για ένα ολοήμερο αθλητικό event για όλη την οικογένεια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή και να ζήσεις από κοντά μια μοναδική family εμπειρία με επίκεντρο τον αθλητισμό.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο event ο Βίκος, που έχει κλείσει ήδη τη θέση του, για να ενυδατώσει και να δροσίσει τα περισσότερα από 1.000 άτομα, γονείς και παιδιά, που θα βρεθούν στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, με άφθονο φυσικό μεταλλικό νερό κι αναψυκτικά.

Ο Βίκος έκλεισε θέση στο SPORTS FAMILY DAY του SPORT24 μαζί με τον ANT1 στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη


Wheelchair basketball αγώνας by Βίκος

Εκτός όμως από την ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας και της ευγενής άμιλλας μεταξύ των παιδιών, σ' αυτό το event στοχεύουμε επίσης και στην εξοικείωση των μικρών μας φίλων με τα παραολυμπιακά αθλήματα. Καθώς το μπάσκετ λοιπόν, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια συνεργασίας θα διοργανώσουμε έναν παραολυμπιακό αγώνα μπάσκετ.

Ο Βίκος στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία αναλαμβάνοντας την «υιοθεσία» τεσσάρων αθλητών σε συνεργασία με την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και υποστηρίζει τον συγκεκριμένο αγώνα, αναλαμβάνοντας την ενυδάτωση των συμμετεχόντων.

Το inspirational talk στο κεντρικό stage

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία όχι απλά να βιώσουν την μοναδική εμπειρία του συγκεκριμένου παραολυμπιακού αθλήματος, αλλά και να απολαύσουν ένα inspirational talk το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό stage του event με guest αθλήτρια supported by ΒΙΚΟΣ, γύρω από το αθλητικό πνεύμα και την επίτευξη των στόχων.

Πρώτα η ενυδάτωση

Οι πρώτες ζέστες έχουν ήδη ξεκινήσει και το θερμόμετρο αναμένεται να είναι υψηλό στις 20 Απριλίου. Όμως, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για μας, που έχουμε εξασφαλίσει την ενυδάτωση των μικρών και μεγάλων αθλητών μας, μέσα από την δημιουργία water stations by Βίκος, προσφέροντας σε όλους μας τους καλεσμένους φυσικό μεταλικό νερό, κρατώντας τους ενυδατωμένους.

Ο Βίκος έκλεισε θέση στο SPORTS FAMILY DAY του SPORT24 μαζί με τον ANT1 στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Δροσίσου με φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος

Εκτός από τα water stations ωστόσο, σε κοντινή απόσταση με το food truck, που θα υπάρχει στον χώρο, να μπορεί να βρει κανείς κι ένα beverage station με φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Ο Βίκος έκλεισε θέση στο SPORTS FAMILY DAY του SPORT24 μαζί με τον ANT1 στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Τι περιλαμβάνει η μέρα για τα παιδιά

  • Προπονήσεις μπάσκετ για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις τένις για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Κοινές προπονήσεις γονιών και παιδιών, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.
  • Τουρνουά μπάσκετ 2on2, με τις ομάδες να απαρτίζονται από έναν γονιό και ένα παιδί.
  • Δραστηριότητες όπως κηπευτική, παιχνίδι, ανάγνωση βιβλίου και pastry workshop για παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως 7 ετών.
  • Παιχνίδια εξωτερικού χώρου όπως τραμπολίνο, παιχνίδια στόχου, φουσκωτό surf και άλλα.

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις ενώ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και μέχρι 7 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του νηπιαγωγείου. Κάθε παιδί θα μπορεί να συμμετέχει σε 1 προπόνηση αλλά και ελεύθερα σε όλες τις άλλες δραστηριότητες.

Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο να έρθει για να περάσει μια αξέχαστη μέρα στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη με την καλύτερη παρέα, την οικογένειά του.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι ένας/μία από τους τυχερούς που θα έρθουν μαζί με την οικογένεια για να ζήσουν μια μοναδική αθλητική (και όχι μόνο) εμπειρία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ