O βασιλιάς του tilt, Iλάρι Σαχάμις!

Ο Ιλάρι Σαχάμις τελείωσε το παιχνίδι με δανεικό ποντίκι, αφού πρώτα είχε σπάσει όλα τα laptop του!
Στο τελευταίο του blog, o γνωστός για τις σχέσεις του με το
τιλτ και τα online sessions μετά από κάποιο δυνατό hangover, Ιλάρι “Ziigmund” Σαχάμις περιγράφει ένα μάλλον περίεργο και άκρως ξεκαρδιστικό session, στο οποίο κατάφερε να σημειώσει σημαντικά κέρδη, με… δανεικό mouse!
”
Την τελευταία φορά, είπα ότι πρέπει να κάνω ένα break από το πόκερ, αλλά στην πραγματικότητα έπαιξα το ίδιο βράδυ. Το πιο αστείο όμως session μου ήταν πριν δύο μέρες. Στην αρχή έπαιξα απέναντι στον Γκας (Χάνσεν) και έχανα περίπου $250.000, οπότε και τίλταρα εντέλώς. Έσπασα το Mac μου όταν έχασα το τελευταίο pot απέναντι στον Γκας.
Εκείνη τη στιγμή, έπαιζα σε 3 τραπέζια και ήθελα να συνεχίσω, αλλά δεν έβρισκα ποντίκι(!) και είχα μόνο το PC μου καθώς έχω σπάσει όλα μου τα laptops. Έτσι πήγα και χτύπησα το κουδούνι του γείτονα και ζήτησα να μου δανείσουν ένα mouse. Μου έδωσαν, επέστρεψα και κέρδισα περίπου $450.000. Αυτό ήταν cool. Μετά έχασα ξανά απέναντι στον Κόουλ (Σάουθ). Ο Κόουλ “¨τρέχει” σαν τον Μπολτ. Δεν χάνει ποτέ κανένα pot.”
Εμείς απλά προσκυνούμε το βασιλιά του τιλτ, αλλά και ένα από τους καλύτερους παίκτες πόκερ στον κόσμο!