MARKET

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom παρουσιάζει τις τηλεοράσεις TCL με τεχνολογικά εξελιγμένη εμπειρία εικόνας και ήχου

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom παρουσιάζει τις τηλεοράσεις TCL με τεχνολογικά εξελιγμένη εμπειρία εικόνας και ήχου

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα τηλεοράσεων, από τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών TCL Electronics.

Η TCL, ένα από τα μεγαλύτερα brands ηλεκτρονικών ειδών παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες, έχει καταφέρει να είναι συνώνυμη της καινοτομίας, χάρη στη μεγάλη κατασκευαστική γνώση της ομάδας της, την ολοκληρωμένη αλυσίδα διανομής της αλλά και τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της, που εγγυώνται την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της. Τα βραβευμένα τεχνολογικά προϊόντα της TCL, όπως οι τηλεοράσεις και οι λευκές συσκευές, ήρθαν στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Globalsat-Teleunicom, που ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών, με σκοπό να προσφέρουν στους καταναλωτές τον απόλυτο συνδυασμό της τεχνολογίας αιχμής με τον ανώτερο σχεδιασμό.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων TCL

Η λειτουργική κομψότητα TCL, με κεντρική βάση που επιτρέπει την εφαρμογή της τηλεόρασης σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού, συναντά τις κορυφαίες επιδόσεις, με την καθηλωτική ποιότητα ήχου Dolby Atmos και το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα ONKYO. Ενώ χάρη στην τεχνολογία αιχμής Quantum Dot, οι τηλεοράσεις TCL αναπαράγουν όλα τα χρώματα που μπορούν να καταγράψουν οι κινηματογραφικές κάμερες. Ταυτόχρονα, οι τεχνολογίες 4K HDR και Quantum Dot σε συνδυασμό, παρέχουν μια ανώτερη εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) που προσφέρει ακριβή χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια εικόνας. Ενώ, για την τέλεια απόλαυση της εικόνας που κινείται γρήγορα, όπως στις αθλητικές ταινίες ή ταινίες δράσης, η 144Hz εγγενής οθόνη TCL, προσφέρει κορυφαία κίνηση, καθώς αποτελεί την υψηλότερη ικανότητα ανανέωσης οθόνης.

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom παρουσιάζει τις τηλεοράσεις TCL με τεχνολογικά εξελιγμένη εμπειρία εικόνας και ήχου

Η επίσημη τηλεόραση του Call of Duty®

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών, η απόκριση είναι εξίσου σημαντική με καλή εικόνα. Το νέο πρότυπο HDMI 2.1 επιτρέπει ταχύτερους ρυθμούς ανανέωσης έως και 4K στα 120 fps και έως και 4K στα 144 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο), ενώ διασφαλίζει επίσης τη συμβατότητα με τις τελευταίες γενιές gaming κονσολών.

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom παρουσιάζει τις τηλεοράσεις TCL με τεχνολογικά εξελιγμένη εμπειρία εικόνας και ήχου

Ψυχαγωγία με τεχνολογική μαγεία από την Google

Περισσότερες από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια είναι διαθέσιμα στην οθόνη με το Google TV, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να συγκεντρώσουν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο από διαφορετικές πλατφόρμες και εφαρμογές σε ένα σημείο. Επίσης, με τον προηγμένο φωνητικό έλεγχο Hands-Free σε συνδυασμό με το Google Assistant, η Google TV της TCL κάνει τη ζωή απλή. Με τον ενσωματωμένο Βοηθό της Google, οι χρήστες μπορούν να ρωτήσουν σχετικά με ό, τι χρειαστούν, να χαμηλώσουν τα φώτα ή να ελέγξουν άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές με τη φωνή τους και όλα αυτά χωρίς να αφήσουν το πρόγραμμα που παρακολουθούν. Τέλος, χάρη στο Google Duo, πραγματοποιούνται υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις, μέσω της τηλεόρασής TCL, με έως και 32 άτομα.

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom παρουσιάζει τις τηλεοράσεις TCL με τεχνολογικά εξελιγμένη εμπειρία εικόνας και ήχου

Premium και κομψός σχεδιασμός χωρίς πλαίσια

Χωρίς πλαίσια στο μπροστινό μέρος για μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη εικόνα, η εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση TCL, χρησιμοποιεί πραγματικό μέταλλο, μετατρέποντας την τηλεόραση σε διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι.

Οι σειρές τηλεοράσεων που θα γίνουν ο καλύτερος σύντροφος για να απολαύσετε ταινίες HDR, αθλήματα και παιχνίδια: TCL C63, C73, C83 & C93

Οι τηλεοράσεις TCL προσφέρουν ομαλή, ευκρινή και πολύχρωμη ποιότητα εικόνας HDR, με τον συνδυασμό των εξελιγμένων τεχνολογιών QLED, 4K HDR Pro, με αντίστοιχα 60 Hz και 144 Hz Motion Clarity Pro. Διαθέτουν επίσης το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV: Google TV με ενσωματωμένο Βοηθό Google και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, με ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο hands-free. Οι TCL C63 (65’’,55’’,50’’,43’’)και C73 (75", 65’’ & 55’’), χάρη στην άριστη τεχνολογική απόδοση και την ευκρίνεια της οθόνης, προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές, από την άνεση του σπιτιού, γεμάτες δράσης και έντονα χρώματα. Επιπρόσθετα, με διαθέσιμες επιλογές ιντσών 65’’ & 55’’, η σειρά TCL C83 είναι η πρώτη τηλεόραση Google QLED στον κόσμο που έρχεται με τεχνολογία TCL mini-LED (mini-LED 4ης γενιάς) και συνδυάζει πλήρη συστοιχία mini-LED 4ης γενιάς, QLED, 4K HDR Premium 1000, 144 Hz Motion Clarity Pro για ισχυρές ακριβείς αντιθέσεις, ευκρινή και πολύχρωμη ποιότητα εικόνας HDR. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τηλεοράσεις TCL C73 55’’ & C83 65’’, έχουν βραβευτεί ως καλύτερο προϊόν με το βραβείο κύρους EISA 2022-23.

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom παρουσιάζει τις τηλεοράσεις TCL με τεχνολογικά εξελιγμένη εμπειρία εικόνας και ήχου

Τέλος, η σειρά TCL C93 είναι ο παγκόσμιος πρωτότυπος συνδυασμός γνήσιας τεχνολογίας TCL Mini-LED OD5 και Google TV, συνδυάζοντας την 4η γενιά τεχνολογίας mini-LED OD5, QLED, 4K HDR Premium 2000, 144 Hz Motion Clarity Pro για εντυπωσιακή φωτεινότητα, βαθιές αντιθέσεις, ευκρινή και πολύχρωμη κορυφαία ποιότητα εικόνας HDR. Διαθέτοντας μπροστινά ηχεία ONKYO, ενσωματωμένο subwoofer και 2 επιπλέον κατακόρυφα ηχεία, προσφέρει καθηλωτική ποιότητα ήχου Dolby Atmos.

Ο Όμιλος Globalsat-Teleunicom παρουσιάζει τις τηλεοράσεις TCL με τεχνολογικά εξελιγμένη εμπειρία εικόνας και ήχου

Σχετικά με την TCL Electronics

Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, που κυμαίνονται από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και έξυπνα οικιακά προϊόντα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας "AI x IoT". Είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση πωλήσεων διεθνώς και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Για σχεδόν 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό.

Σχετικά με τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα τις λευκές συσκευές και τηλεοράσεις TCL διανέμει ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας πρόσβαση στους Έλληνες καταναλωτές στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.

Λίγα λόγια για τον όμιλο Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο της ψηφιακής επανάστασης. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου Globalsat – Teleunicom σε νέες αγορές, η Globalsat ξεκίνησε το 2020 τη συνεργασία της με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα. Παράλληλα μέσω των θυγατρικών Retail and more και Anadisis Smart, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα μέσω της Retail and more, υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά και μέσω της Anadisis Smart, και το brand WinSmart, προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές στοιχηματικών εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασιζόμενη σε ειδικές στρατηγικές για τον εκάστοτε πελάτη.

Μάθετε περισσότερα:

TV (globalsat.gr)

facebook.com/globalsat.teleunicom

linkedin.com/company/globalsat-teleunicom-group-companies/about/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ