BRAND EXPERIENCE

Ο Γιάννης Βαρδής στο SPORT24 για την εμπειρία του στη Seneca

Ο Γιάννης Βαρδής στο SPORT24 για την εμπειρία του στη Seneca

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο SPORT24 για τη μεταμόσχευση μαλλιών στη Seneca, το ωραιότερο δώρο γενεθλίων που του έκανε η σύζυγός του, Νατάσα, και μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του, εξηγώντας γιατί η Seneca είναι ο καταλληλότερη κλινική στον κλάδο της.

Η τριχόπτωση είναι μία μάστιγα που ταλαιπωρεί εκατομμύρια άντρες και γυναίκες στον πλανήτη. Την ίδια στιγμή είναι κι ένα μεγάλο ταμπού κι ένα θέμα που κάνει πολλούς να αισθάνονται αμήχανα.

Στο θέμα-ταμπού που στοιχειώνει κυρίως τη μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού, η οποία κι αναρωτιέται -χαμηλόφωνα συνήθως- "τι μπορώ να κάνω για να αντιμετωπίσω την αραίωση;" έρχεται η Seneca Medical Group, με ιστορία 35 χρόνων επί του θέματος, για να δώσει την απάντηση.

Ο Γιάννης Βαρδής ανήκει ή μάλλον άνηκε στην κατηγορία εκείνων που αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την αραίωση μαλλιών. Δεν το πολυσκέφτηκε, πήρε την απόφαση κι έκανε το μεγάλο βήμα. Το έναυσμα βέβαια ήρθε από τη σύζυγό του, τη Νατάσα, η οποία του ετοίμασε το ωραιότερο δώρο γενεθλίων που έχει λάβει ποτέ.

Τι ήταν αυτό; Να αναλάβει τη μεταμόσχευση μαλλιών η Seneca Medical Group. Κάπως έτσι, ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο SPORT24 για την εμπειρία του που ήταν και ο λόγος για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

''Παρατηρούσα κάποια αραίωση και έψαχνα τρόπο να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου. Ήταν το καλύτερο δώρο της Νατάσας. Με την πρώτη συνάντηση στην κλινική της Seneca αισθάνθηκα ότι είμαι στα καλύτερα χέρια και δεν είχα καθόλου άγχος. Εμπιστεύθηκα τη Seneca γιατί είναι ο Νο1 οργανισμός μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη. Η ιατρική ομάδα με ενημέρωσε πλήρως για όλη τη διαδικασία βήμα-βήμα, και μου έλυναν συνεχώς οποιαδήποτε απορία μου προέκυπτε. Η διαδικασία δεν πόνεσε καθόλου και δεν άφησε κανένα σημάδι. Λίγο προσοχή χρειάζεται μόνο τις πρώτες εβδομάδες, όπως το να αποφύγεις την έντονη σωματική άσκηση''

Η Seneca Medical Group έχει υιοθετήσει ένα ολιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, εφαρμόζοντας εξατομικευμένη θεραπεία σε κάθε ασθενή.

Στην περίπτωση του Γιάννη Βαρδή, η μεταμόσχευση των μαλλιών του πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο Direct FUE. Χρησιμοποιώντας αυτή την πρωτοποριακή τεχνική, η Seneca Medical Group εγγυάται 100% φυσικό αποτέλεσμα, ενώ εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στον ασθενή: ούτε πόνος, ούτε σημάδια, ούτε νυστέρια και μηδαμινός χρόνος αποκατάστασης.

Στη Seneca, χρησιμοποιούνται οι πιο εξελιγμένες μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών, για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, αυστηρά από το ιατρικό προσωπικό της.

Ιατροί και νοσηλευτές έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, ενώ εφαρμόζουν τις θεραπείες σε όλες τις πάσχουσες περιοχές, όπως τα μαλλιά, τα φρύδια ακόμα και τα γένια.

Κάνε εγγραφή στο YouTube κανάλι της Seneca Medical Group για να δεις όλη τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών του Γιάννη Βαρδή και κλείσε δωρεάν online διάγνωση τώρα!

TAGS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ