MARKET

O Μπράνσον ποντάρει εναντίον του Άιβι!

Στο τελευταίο του blog, ο Ντόιλ Μπράνσον μιλάει για τα στοιχήματα του και τη νέα μανία με το Τwitter

Ο Ντόιλ Μπράνσον είναι ο ζωντανός θρύλος του πόκερ. Έχει κερδίσει δύο φορές το Main Event του WSOP και έχει συνολικά 10 WSOP bracelets. Στο πιο πρόσφατο blog του ζητά “συγνώμη” από τον Φιλ Άιβι, καθώς τελικά επέλεξε τον Ντάρβιν Μουν για να τοποθετήσει τα χρήματά του, στοιχηματίζοντας με τον Ντάνιελ Νεγκρεάνου για το ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Main Event. Aναφέρει χαρακτηριστικά “business is business”, δικαιολογώντας την απόφασή του να μην ποντάρει στον Άιβι για την τελική επικράτησή του στις 7 Νοεμβρίου.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από το blog του Nτόιλ Μπράνσον:




Για τα στοιχήματα στο WSOP Main Event:




“Aρχικά σκεφτόμουν να ποντάρω στον Φιλ Άιβι και τον Τζεφ Σούλμαν στο WSOP Final Table. Όταν όμως ο Ντάνιελ Νεγκρεάνου αποφάσισε να ποντάρει στον Άιβι, έπρεπε να επιλέξω τον Μουν, ο οποίος έχει 5 φορές περισσότερα chips από τον Άιβι. Συγνώμη Φιλ, δε θα σε ακολουθήσω αυτή τη φορά. Business is business.




Για το Bobby’s Room και το παιχνίδι του τελευταία:




To παιχνίδι στο Bobby’s Room συνεχίζεται κάθε βράδυ. Είναι υπέροχο να ξέρεις ότι μπορείς κάθε φορά να πας κάπου. Τον τελευταίο καιρό απλά έφευγα “στα λεφτά μου” και ανησυχούσα ότι ίσως παίζω άσχημα. Προσπάθησα να αναλύσω τις παρτίδες που έπαιζα κάθε βράδυ και δεν έβρισκα κάποιο λάθος. Τελικά χθες έφυγα με σημαντικό κέρδος, οπότε μάλλον ακόμα τα καταφέρνω.




Oι πολλές υποχρεώσεις και η…γκρίνια της γυναίκας του:




Τελευταία προσπαθώ να ηρεμήσω, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις δεν σταματούν. Πρέπει να δώσω μια συνέντευξη στο Associated Press, να μιλήσω στο ESPΝ για τις σκέψεις μου για το Final Table, να βρεθώ σε συναντήσεις σχετικά με το DoylesRoom.com. Eπιπλέον με περιμένει ο οδοντίατρός μου κι η γυναίκα μου μου λέει να μετακομίσω στο Bellagio καθώς δεν περνάω καθόλου χρόνο μαζί της. Κανείς δεν είπε ποτέ πως η ζωή είναι εύκολη.




Για τη μόδα του Twitter:




Η ιστορία με το Τwitter έχει πραγματικά ξεφύγει από τον έλεγχο. Έχω περίπου 3.000 followers την ημέρα! Με 115.000 συνολικά, έχω αρχίσει να κόβω αρκετούς που κάνουν άσχημα σχόλια. Έχω ήδη αρκετά προβλήματα για να ανεχτώ τύπους που βγάζουν τα απωθημένα τους σε μένα.

Πηγή: www.pokerroad.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ