ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Με το κεφάλι ψηλά η Κροατία και το Μαρόκο στον μικρό τελικό

Χακίμι εναντίον Μόντριτς
Χακίμι εναντίον Μόντριτς AP PHOTO/THEMBA HADEBE

Περισσότερες από 630 αγορές για τον αγώνα των 17:00 στο Πάμε Στοίχημα.

Αν και έφτασε μια ανάσα από έναν δεύτερο συνεχόμενο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Κροατία αποκλείστηκε καθαρά από την ανώτερη Αργεντινή και ο αγώνας κόντρα στο Μαρόκο σηματοδοτεί για αρκετούς παίκτες αυτής της γενιάς ίσως τον τελευταίο με τα εθνικά χρώματα.

Από την άλλη το Μαρόκο, που κέρδισε πολλές συμπάθειες από την εντυπωσιακή πορεία του μέχρι τον ημιτελικό ετοιμάζεται για έναν ακόμη αγώνα σε μια εξαιρετική παρουσία στο Μουντιάλ, η οποία συνδυάστηκε και ευρύτερα με μια μεγάλη επιτυχία για το αφρικανικό ποδόσφαιρο.

Η εξαιρετική άμυνα και τα αποτελέσματα στους μικρούς τελικούς

Στα τελευταία 11 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας, το Μαρόκο έχει δεχθεί μόλις 4 γκολ, 2 εκ των οποίων κόντρα στην Γαλλία στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Ιστορικά, κανένας από τους μικρούς τελικούς που έχουν πραγματοποιηθεί δεν οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι ενώ 10/11 τελευταίους ήταν στο Over 2.5, δείγμα του ότι οι ομάδες παίζουν συνήθως λίγο πιο απελευθερωμένα σε αυτόν τον αγώνα.

Στο Πάμε Στοίχημα, προσφέρεται πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τα γκολ του αγώνα, ειδικές επιλογές, συνδυαστικά στοιχήματα αλλά και επιλογές σκόρερ.

Παίζεις MUNDOBALL και σηκώνεις εσύ την κούπα του Παγκοσμίου

Μαζί με το Παγκόσμιο ολοκληρώνεται σήμερα και το MundoBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App.

Mε το MundoBall προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.*

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου.*

Με κάθε σωστή πρόβλεψη παίρνεις βαθμούς και έχεις την ευκαιρία να ανέβεις θέσεις στην γενική κατάταξη.

Αν στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχεις τερματίσει στις πρώτες θέσεις του γενικού βαθμολογικού πίνακα κερδίζεις πλούσια δώρα.*

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ