ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μεγάλο πάρτι από τον ΟΠΑΠ για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Μεγάλο πάρτι από τον ΟΠΑΠ για τα 40 χρόνια του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ραντεβού το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο Χωριό των Χορηγών

Η μεγάλη γιορτή για τον επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έχει ξεκινήσει και μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από την εκκίνηση των πρώτων αγώνων, των 10 χλμ ΟΠΑΠ και του Universities Night Run ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης για 13 συνεχόμενα χρόνια, θα έχει δυναμική παρουσία το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου, φροντίζοντας να κάνει την εφετινή γιορτή του αθλητισμού αξέχαστη για όλους.

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, μας προσκαλεί όλους στο μεγάλο πάρτι που διοργανώνει στο Χωριό των Χορηγών, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. Το ΟΠΑΠ Street Party θα πλαισιωθεί με τους DJs, Agent Greg και Jason Wasabi, ενώ θα προσφέρονται burgers & mocktails για ανακτήσουν την ενέργειά τους οι δρομείς, που θα έχουν συμμετάσχει νωρίτερα στους αγώνες.

Πριν παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης, ο ΟΠΑΠ θα υποδεχθεί τους δρομείς στο Ζάππειο, με warm-up sessions από εξειδικευμένους γυμναστές.

Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του Μαραθωνίου και την Κυριακή

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα κορυφωθεί την Κυριακή με την κλασσική διαδρομή των 42.195 μέτρων. Όσοι βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας, είτε για να τρέξουν είτε για να στηρίξουν τους δρομείς, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το περίπτερο του ΟΠΑΠ, που θα βρίσκεται στο Χωριό των Χορηγών, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό θόλο που θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας φορώντας ειδικά VR γυαλιά.

Νωρίτερα, πριν την έναρξη των 5 χιλιομέτρων, ο ΟΠΑΠ θα οργανώσει και πάλι warm – up sessions για την κατάλληλη προετοιμασία των δρομέων, ενώ μετά τον τερματισμό θα προσφέρονται σνακ.

TAGS ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ