INDIAN WELLS

Με τη Νέα COSMOTE TV αθλητικά & καινοτομία πάνε μαζί

image
Με τη Νέα COSMOTE TV αθλητικά & καινοτομία πάνε μαζί

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για απίθανες βραδιές μπάλας

Μεγάλες αναμετρήσεις, δυνατές συγκινήσεις και συνεχείς ανατροπές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα συναρπαστικό βράδυ – και όχι μόνο – για τους λάτρεις των σπορ.

Προορισμός για όλα αυτά, η Νέα COSMOTE TV, η οποία «φιλοξενεί» μια πληθώρα περιεχομένου από 55 αθλητικές διοργανώσεις, ενώ διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, που προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης.

Ο συνδυασμός πλούσιου περιεχομένου και καινοτομίας με τη Νέα COSMOTE TV, έχει κερδίσει την αποδοχή του κοινού, που την κατέταξε στην κορυφή ανάμεσα στις ελληνικές streaming υπηρεσίες. Ήδη μέσα σε μόλις ένα χρόνο από το λανσάρισμά της, την απολαμβάνουν περισσότεροι από 240.000 χρήστες.

Βλέποντας αθλητικά με τους δικούς μας όρους

Με τη χρήση Artificial Intelligence, η Νέα COSMOTE TV δεν μας αφήνει να «χαθούμε» στο μεγάλο κατάλογο με τα αθλητικά. Αντιθέτως, εντοπίζει τις προτιμήσεις μας και προτείνει περιεχόμενο που μας ταιριάζει καλύτερα. Αν π.χ. είμαστε φαν του ποδοσφαίρου, θα «οδηγηθούμε» πιο εύκολα και γρήγορα σε μια σειρά επιλογών που αφορούν σε αυτό (αγώνες, ειδικές ποδοσφαιρικές εκπομπές κλπ).

Σημαντικό ατού της υπηρεσίας, είναι ότι από τις προτάσεις, δεν αποκλείονται αγώνες που ανήκουν στο πρόγραμμα ελεύθερων καναλιών, καθώς συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο φιλικό μενού.

Με τη Νέα COSMOTE TV αθλητικά & καινοτομία πάνε μαζί

Αθλητικά στην τηλεόραση της νέας εποχής

Εκτός από το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο και την προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, οι χρήστες της υπηρεσίας απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα, στην τηλεόραση της νέας εποχής.

Με τη Νέα COSMOTE TV, καταργούνται οι περιορισμοί της συμβατικής τηλεόρασης, αφού καλώδια και κλασικοί αποκωδικοποιητές ανήκουν στο παρελθόν. Ο τρόπος σύνδεσης στην υπηρεσία είναι απλός, μέσω ενός WiFi Android TV Box για την τηλεόραση, μέσω app σε SmartTVs (Samsung, LG, Sony), smartphones και tablets ή μέσω web browser σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε όλες τις συσκευές, η εμπειρία θέασης είναι κοινή, αφού υπάρχει το ίδιο φιλικό interface για οποιαδήποτε οθόνη.

Κερασάκι στην τούρτα για το φίλαθλο κοινό, η 4Κ ποιότητα μέσα από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K, που φιλοξενεί κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Με τη Νέα COSMOTE TV αθλητικά & καινοτομία πάνε μαζί

Μέχρι το τέλος του 2021, οι χρήστες θα δουν την εμπειρία θέασης να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, μέσα από νέα χαρακτηριστικά. Για αυτό φροντίζουν οι άνθρωποι της COSMOTE TV, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τον σχεδιασμό της υπηρεσίας. Με οδηγό το ταλέντο και την τεχνογνωσία τους, χτίζουν συνεχώς πάνω σε αυτή και την εξελίσσουν.

Ήδη διατίθεται νέος Android TV αποκωδικοποιητής με αναβαθμισμένες δυνατότητες. Πρόκειται για ακόμα μία πρωτιά της COSMOTE TV, καθώς μέσα από το λανσάρισμα αυτό, συστήνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη το λειτουργικό σύστημα Android TV 10.

Σύντομα θα ακολουθήσει η δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε τηλεόραση από περισσότερες φορητές φορητές συσκευές (casting), ενώ θα επιτρέπεται και η φωνητική αναζήτηση.

Επιλογές για κάθε γούστο

Το πλούσιο περιεχόμενο της Νέας COSMOTE TV είναι προσβάσιμο μέσα από τα 11 κανάλια COSMOTE SPORT. Εκεί μας περιμένει συναρπαστικό θέαμα από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων.

Τα «αστέρια» του UEFA Champions League, το UEFA Europa League και ποδοσφαιρικές μάχες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανήκουν στο τηλεοπτικό μενού της COSMOTE TV. Από αυτό δεν λείπουν αγώνες από το Κύπελλο Ελλάδας, Αγγλίας, Ιταλίας και Ισπανίας.

Με τη Νέα COSMOTE TV αθλητικά & καινοτομία πάνε μαζί

Οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» από την άλλη, συνοδεύουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους μεγάλους σταρ του ΝΒΑ στα παρκέ. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και «ταξίδια» σε Ευρώπη με αγώνες από την ACB Liga Ισπανίας,την Basketball Super League Τουρκίας και τη VTB United League.

Για ενέσεις αδρεναλίνης, η λύση είναι οι αγώνες ταχύτητας (Formula 1, Moto GP, WRC, Formula 2, Extreme E) ή οι εκρηκτικές μάχες στα ρινγκ (πυγμαχία) και το οκτάγωνο του UFC.

Σε διάφορες γωνιές του κόσμου μεταφέρονται οι τηλεθεατές των COSMOTE SPORT καναλιών, για να παρακολουθήσουν, επίσης, αγώνες στα διεθνή κορτ (ΑΤP World Tour Finals, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour 500, ATP World Tour 250, WTA), όπου μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι οι Έλληνες πρωταθλητές Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι θέλουν να ανακαλύψουν την Νέα COSMOTE TV, μπορούν να μπουν στο http://www.cosmotetv.gr.

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ