ΕΛΛΑΔΑ

Με τη ΔΕΗ θα έχεις πάντα ενέργεια στο SPORTS FAMILY DAY στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Με τη ΔΕΗ θα έχεις πάντα ενέργεια στο SPORTS FAMILY DAY στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Με σύμμαχο τη ΔΕΗ δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς αν θα ξεμείνει από ενέργεια στο ολοήμερο family, αθλητικό event που διοργανώνει το SPORT24 και το ANT1 το Σάββατο 20 Απριλίου στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη.

Το SPORT24 κι ο ANT1 ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και το Σάββατο 20 Απριλίου διοργανώνουν ένα ολοήμερο αθλητικό event στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, με παιχνίδια και δραστηριότητα για ολόκληρη την οικογένειας.

Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με επίκεντρο τον αθλητισμό σ' ένα φοβερό event, από το οποίο σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει κανείς. Δήλωσε συμμετοχή και ζήσε από κοντά μια μοναδική family εμπειρία.

Η ημέρα θα είναι γεμάτη από δραστηριότητες, παιχνίδια, συζητήσεις, γι' αυτό και το Νο1 που χρειαζόμαστε είναι σίγουρα η ενέργεια, φυσική και ηλεκτρική. Για τη δεύτερη έχει φροντίσει και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια στο event

Προκειμένου λοιπόν, να καλυφθεί κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του event για τους καλεσμένους μας, δημιουργούμε δύο charging stations by ΔΕΗ.

Με τη ΔΕΗ θα έχεις πάντα ενέργεια στο SPORTS FAMILY DAY στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη


Πιο συγκεκριμένα, στα δύο stations θα υπάρχουν power banks branded by ΔΕΗ, όπου τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο event, θα έχουν την ευκαιρία να φορτίζουν τα smartphones τους, προκειμένου να καταγράφουν τις στιγμές που θα ζήσουν παρέα με το SPORT24.

Εκτός από αυτό όμως, η ΔΕΗ θα έχει προβολή και σε ένα από τα βασικά elements του event, το κεντρικό stage που θα είναι powered by ΔΕΗ. Κάθε μισή ώρα, στο stage θα συμβαίνει και κάτι καινούργιο. Εκτός από τα activations εκεί θα χτυπά η καρδιά του event μιας και θα φιλοξενεί ομιλίες, παρουσιάσεις από τα brands, live συνεντεύξεις με αθλητές και ηθοποιούς που θα δώσουν το παρών το Σάββατο 20 Απριλίου στα εκπαιδευτήρια Καίσαρη.

Τι περιλαμβάνει η μέρα για τα παιδιά

  • Προπονήσεις μπάσκετ για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις τένις για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Κοινές προπονήσεις γονιών και παιδιών, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.
  • Τουρνουά μπάσκετ 2on2, με τις ομάδες να απαρτίζονται από έναν γονιό και ένα παιδί.
  • Δραστηριότητες όπως κηπευτική, παιχνίδι, ανάγνωση βιβλίου και pastry workshop για παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως 7 ετών.
  • Παιχνίδια εξωτερικού χώρου όπως τραμπολίνο, παιχνίδια στόχου, φουσκωτό surf και άλλα.

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις ενώ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και μέχρι 7 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του νηπιαγωγείου. Κάθε παιδί θα μπορεί να συμμετέχει σε 1 προπόνηση αλλά και ελεύθερα σε όλες τις άλλες δραστηριότητες.

Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο να έρθει για να περάσει μια αξέχαστη μέρα στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη με την καλύτερη παρέα, την οικογένειά του.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι ένας/μία από τους τυχερούς που θα έρθουν μαζί με την οικογένεια για να ζήσουν μια μοναδική αθλητική (και όχι μόνο) εμπειρία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ