ΕΛΛΑΔΑ

To Dixan μάς προπονεί στο SPORTS FAMILY DAY για να "παίζουμε καθαρά"

To Dixan μάς προπονεί στο SPORTS FAMILY DAY για να "παίζουμε καθαρά"

Άφθονο παιχνίδι και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα περιλαμβάνει το ολοήμερο family, αθλητικό event του SPORT24 και του ANT1 το Σάββατο 20 Απριλίου στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, με το brand Dixan να αναλαμβάνει όλες τις προπονήσεις του ποδοσφαίρου με μοναδικό κανόνα το "παίζουμε καθαρά".

Το Σάββατο 20 Απριλίου το SPORT24 κι ο ANT1 διοργανώνουν ένα ολοήμερο αθλητικό event στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, όπου γονείς και παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με επίκεντρο τον αθλητισμό.

Ένα event γεμάτο διασκέδαση και δράσεις, από το οποίο σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει καμία οικογένεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή και να ζήσεις από κοντά μια μοναδική family εμπειρία.

Αναμφίβολα, το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια συνεργασίας, γι' αυτό κι εμείς διοργανώνουμε ένα ματς με συμπαίκτη όλων το brand Dixan.

Το Dixan μάς προπονεί και εμείς "παίζουμε καθαρά"

Μαζί μας στη συγκεκριμένη δραστηριότητα το brand Dixan, με την νέα καμπάνια του "Παίξε Καθαρά". Μάλιστα, με έμμεσο τρόπο θα συμμετέχει και το κοινό.

Συγκεκριμένα, οι γονείς κι όσοι παρακολουθούν τον αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να σηκώνουν διάφορα πλακάτ με συνθήματα εμπνευσμένα από τη νέα καμπάνια του brand Dixan, όπως για παράδειγμα "Παίξε Καθαρά, απόλαυσε το παιχνίδι", "Ένας για όλους και όλοι για την ομάδα", "Πανηγύρισε τη νίκη σου, με σεβασμό στον ηττημένο", "Εεεε, οοο, παίζουμε καθαρά και πάντα με σεβασμό", "

To Dixan μάς προπονεί στο SPORTS FAMILY DAY για να "παίζουμε καθαρά"


Τέλος, κατά την διάρκεια του training το Dixan αναλαμβάνει χρέη coach, για να "προπονήσει" και να εκπαιδεύσει γονείς και παιδιά σε ένα "καθαρό" παιχνίδι, δείχνοντας την κόκκινη κάρτα στον αθλητικό εκφοβισμό. Πώς αντιμετωπίζουμε ένα παιδί που κάνει bullying στο γήπεδο; Πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου για να γίνει ένας "καλός" αθλητής/φίλαθλος; Πώς θα ξεχωρίσω αν δέχομαι bullying στο γρασίδι;

Ένα άκρως ενδιαφέρον Q&A θα λάβει χώρα στο event, που θα αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για την αντιμετώπιση του (αθλητικού) εκφοβισμού, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα ίδια τα παιδιά/

Τι είναι το πρόγραμμα "Παίξε Καθαρά"

Η Henkel Consumer Brands και το Dixan με αφορμή την 6η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού, παρουσίασε το πρόγραμμα «Παίξε Καθαρά» με στόχο την ανάδειξη, αλλά και την παρέμβαση, μέσω εκπαίδευσης, στο κοινωνικό πρόβλημα του εκφοβισμού στην παιδική ηλικία. Το Dixan αναλαμβάνει κοινωνική δράση και απευθύνεται σε γονείς, παιδιά, αλλά και προπονητές για να έρθουν στην επιφάνεια τα «σημάδια» του αθλητικού εκφοβισμού και να εφαρμοστεί έμπρακτη πρόληψη. Με όχημα τον αθλητισμό και με τη συνεισφορά όλων, μπορεί να δημιουργηθεί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και να καλλιεργηθούν πέρα από τις αθλητικές δεξιότητες και σημαντικές αξίες, όπως είναι ο σεβασμός, το ευ αγωνίζεσθαι, η αφοσίωση και η ομαδικότητα.

Αξιοποιώντας τον αθλητισμό που αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας με τα αθλητικά ιδεώδη και την υγιή αθλητική κουλτούρα να αποτελούν έμπνευση, η Henkel Consumer Brands και το Dixan προσκαλούν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και τις αθλητικές οργανώσεις, να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με σκοπό το «καθαρό» παιχνίδι. Σε συνεργασία με την αθλητική ακαδημία «Νικητές» και την επιμέλεια της συμβουλευτικής εταιρείας ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ, μία ομάδα αξιόλογων προπονητών με την στήριξη του Dixan θα επισκεφτεί τις ακαδημίες και τις αθλητικές οργανώσεις της Αθήνας. Σκοπός τους να παρέχουν μια σειρά από σεμινάρια και διαλέξεις σε μικρούς αθλητές, γονείς και προπονητές ώστε να αναδειχθεί η αξία των βασικών αρχών του δίκαιου παιχνιδιού και η σημασία της συμμετοχής στους αγώνες, και όχι της νίκης. Ο αθλητισμός αποτελεί, από τη μικρή ηλικία, βασικό παράγοντα στην κοινωνικοποίηση και διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Γι’ αυτό, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης όλων των αθλητών είναι σημαντική για την υγιή και «καθαρή» συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδου.

Τι περιλαμβάνει η μέρα για τα παιδιά

  • Προπονήσεις μπάσκετ για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Προπονήσεις τένις για παιδιά ηλικίας 6-18 ετών.
  • Κοινές προπονήσεις γονιών και παιδιών, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, για παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.
  • Τουρνουά μπάσκετ 2on2, με τις ομάδες να απαρτίζονται από έναν γονιό και ένα παιδί.
  • Δραστηριότητες όπως κηπευτική, παιχνίδι, ανάγνωση βιβλίου και pastry workshop για παιδιά προσχολικής ηλικίας και έως 7 ετών.
  • Παιχνίδια εξωτερικού χώρου όπως τραμπολίνο, παιχνίδια στόχου, φουσκωτό surf και άλλα.

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις ενώ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και μέχρι 7 ετών μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του νηπιαγωγείου. Κάθε παιδί θα μπορεί να συμμετέχει σε 1 προπόνηση αλλά και ελεύθερα σε όλες τις άλλες δραστηριότητες.

Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο να έρθει για να περάσει μια αξέχαστη μέρα στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη με την καλύτερη παρέα, την οικογένειά του.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι ένας/μία από τους τυχερούς που θα έρθουν μαζί με την οικογένεια για να ζήσουν μια μοναδική αθλητική (και όχι μόνο) εμπειρία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ