ΙΠΠΑΣΙΑ

Markopoulo Park: Έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.933 ευρώ

Markopoulo Park: Έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.933 ευρώ
4Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΓΛΑΣΤΟ (IRE)

Σαρωτικός ο ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB) στην 6η ιπποδρομία σημείωσε τη 2η συνεχόμενη νίκη του

Εξαιρετικό θέαμα και έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 που κέρδισαν από 2.933 ευρώ επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park.

4η νίκη για τον ΧΟΓΛΑΣΤΟ (IRE) - Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΛΟΝΤ (IRE)

Markopoulo Park: Έξι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 2.933 ευρώ
Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΛΟΝΤ (IRE)


Νικητής στην 5η ιπποδρομία αναδείχθηκε ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE). Ο εκπρόσωπος των Malkot Stables σημείωσε την 4η του νίκη στην κούρσα που πραγματοποιήθηκε στα 1.300 μέτρα. Προπονητής του ΧΟΓΛΑΣΤΟΥ (IRE) είναι ο Ιγνατίος Θεολόγου και στη σέλα του βρέθηκε ο αναβάτης Κώστας Αττικός με τον οποίο έχει πετύχει όλες του τις νίκες.

Ιδανικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο νεαρός 2ετης ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΚΟΛΝΤ (IRE) που σημείωσε την 1η του νίκη στην 7η ιπποδρομία. Ο εκπρόσωπος της Anassa Stables και τρόφιμος του προπονητή Γιώργου Κουβαρά έφτασε εύκολα στη νίκη αφού σε κανένα σημείο της διαδρομής δεν έχασε την πρωτοπορία. Στην 1η του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία και την επικράτηση του ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB):

Άνετη ήταν η επικράτηση για τον ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (GB) στην 6η ιπποδρομία όπου σημείωσε τη 2η συνεχόμενη νίκη του. Ο ΡΙΪΒΕΡ ΛΟ (IRE) είναι ιδιοκτησίας και προπόνησης του Χάρη Χαραλάμπους και τη χθεσινή του νίκη, η οποία ήταν και η 5η της καριέρας του, την σημείωσε έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Από δύο νίκες σημείωσαν οι αναβάτες Εντιόν Τσέλα και Κώστας Αττίκος ενώ μια νίκη πέτυχε ο Παναγιώτης Δημητσάνης.

Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Γιώργος Κουβαράς και από μία οι Χρήστος Σταύρου, Χάρης Χαραλάμπους και Ιγνάτιος Θεολόγου.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ