ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε μία εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη

Κερδίστε μία εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Stoiximan, μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Sport24.gr σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία εμφάνιση του Παναθηναϊκού υπογεγραμμένη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η στιγμή που δεν ήθελε κανένας φίλος του Παναθηναϊκού να έρθει έφτασε... Το πρώτο "αντίο" στο Δημήτρη Διαμαντίδη ειπώθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ με τους φίλους των πρασίνων να αποθεώνουν τον εμβληματικό τους αρχηγό στην τελευταία του παράσταση.

Μία σχέση η οποία ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια φτάνει στο τέλος της. Τότε ο Δημήτρης Διαμαντίδης όντας ακόμα 22 χρονών έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και από την Ηρακλή μετακόμισε στον Παναθηναϊκό.

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την πορεία που θα διένυαν οι δυο τους αφού όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα έκανε αυτή τη σπουδαία διαδρομή. Ο Διαμαντίδης έγινε το "διαμάντι" του Παναθηναϊκού και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ένα διαμάντι το οποίο έλαμψε στα 12 χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα και αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε όλες τις επιτυχίες της ομάδας και δεν ήταν και λίγες. Συνολικά, 22 τίτλους (9 πρωταθλήματα, 10 Κύπελλα και 3 πρωταθλήματα Ευρώπης) πανηγύρισε στα χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό έχοντας σε όλους μεγάλο μερίδιο.

Πέρα από σπουδαίος αθλητής ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτέλεσε ένα παράδειγμα προς μίμηση εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και κατάφερε να διαδεχθεί με μεγάλη επιτυχία στην αρχηγία της ομάδας έναν άλλον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Άλλωστε, εκείνος ήταν που ουσιαστικά τον έχρισε ως διάδοχο του στο δικό του αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τον κόσμο να αποθεώνει και τους δύο.

Η αγάπη του κόσμου και το χειροκρότημα σε κάθε του στιγμή, καλή και κακή, το αποδεικνύει περίτρανα. Η αποθέωση του στο ΟΑΚΑ μετά από ματς το οποίο έκρινε τον τίτλο ήταν ενδεικτική του σεβασμού και της αναγνώρισης των φίλων του Παναθηναϊκού.

Το επίσημο ευχαριστώ θα "ειπωθεί" τον Σεπτέμβριο στη γιορτή που ετοιμάζει η πράσινη ΚΑΕ για να αποχαιρετήσει το δικό της "διαμάντι".

Ο Stoiximan και το Sport24.gr σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις μία ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ εμφάνιση του Παναθηναϊκού υπογεγραμμένη από τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα που ακολουθεί...

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ