ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τη Seajets για το καλοκαίρι του 2016

Κέρδισε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τη Seajets για το καλοκαίρι του 2016
KAPLANIDIS

Το Sport24.gr και η SEAJETS σε στέλνουν διακοπές. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και 20 τυχεροί θα κερδίσουν 10 διπλά εισιτήρια μετ επιστροφής!

Το καλοκαίρι έφτασε και η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζει για όλους μας. Τα νησιά μας μας περιμένουν για να απολαύσουμε τα μπάνια μας και στιγμές χαλάρωσης σε μοναδικές τοποθεσίες και το Sport24.gr μαζί με τη SEAJETS σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε τα εισιτήρια σας!

Όσοι από εσάς θέλετε να ταξιδέψετε για Μύκονο, Σαντορίνη ή Νάξο πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε 10 διπλά εισιτήρια μετ επιστροφής για έναν από αυτούς τους τρεις προορισμούς.

Όλα αυτά φυσικά με την εγγύηση του ταξιδιού με τη SEAJETS! Από το 1989 μέχρι και σήμερα η SEAJETS με τον μεγάλο της στόλο προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ελληνικό τουρισμό μεταφέροντας γρήγορα και με ασφάλεια όλους τους ταξιδιώτες στον προορισμό τους. Τα 12 υπερσύγχρονα ταχύπλοα της συνδέουν καθημερινά τον Πειραιά, τη Ραφήνα και την Κρήτη με τα νησιά των Κυκλάδων πλοία της παρέχοντας με το σύμπλεγμα δρομολογίων και πλοίων της ουσιαστικές εγγυήσεις για την απρόσκοπτη εκτέλεση όλων των δρομολογίων (η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ετοιμοπόλεμα ταχύπλοα εκτός δρομολογίων).

Συμπληρώστε τη φόρμα και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλά εισιτήρια μετ' επιστροφής!

TAGS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ