MARKET

Η Τελετή Βράβευσης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο στο Novasports

Η Τελετή Βράβευσης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο στο Novasports

Μην χάσετε την Παρασκευή 3/12 (20:00) την εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) από το Hilton στην οποία θα βραβευτεί η Nova, ως Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας.

Μία ιδιαίτερη βραδιά θα φιλοξενηθεί και φέτος στο χώρο των αληθινών πρωταγωνιστών του αθλητισμού, στο χώρο του Novasports! Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, η Τελετή Βράβευσης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο. Μία εκδήλωση, που θα μεταδοθεί από το Novasports2 και σε live streaming από το Novasports.gr και αποτελεί τιμή στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στην Ελληνική ομάδα και διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Aγώνες του Τόκιο. Στην παρουσίαση θα είναι οι δημοσιογράφοι του Novasports, Διονύσης Στρούμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος

Κατά τη διάρκεια της λαμπρής εκδήλωσης θα τιμηθούν αθλητές όπως ο «χρυσός» Θανάσης Γκαβέλας με το συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη, οι «ασημένιοι» Γρηγόρης Πολυχρονίδης με τη συνοδό/αθλήτρια Κατερίνα Πατρώνη, Αθανάσιος Κωνσταντινίδης και Θανάσης Προδρόμου, οι «χάλκινοι» Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Αντώνης Τσαπατάκης, Δήμος Μιχαλετζάκης (κολύμβηση), Πάνος Τριανταφύλλου (ξιφασκία), Δημήτρης Μπακοχρήστος (άρση βαρών), Στράτος Νικολαΐδης (στίβος) και το ομαδικό στα ζευγάρια BC3 (μπότσια).

Παράλληλα, στη βραδιά θα τιμηθεί ως Μέγας χορηγός επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και η Nova που βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Ε.Π.Ε έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ